Σημαντικές διακρίσεις για το Κτήμα Τσέλεπος στο διαγωνισμό Berliner Wine Trophy

Σημαντικές διακρίσεις στον παγκόσμιο διαγωνισμό Berliner Wine Trophy έλαβαν οι ετικέτες του φημισμένου Κτήμα Τσέλεπου. Συγκεκριμένα οι τρεις Σαντορίνες από το Κτήμα Κάναβα-Χρυσού Τσέλεπος, η Cava Δρυόπη και η Δρυόπη ροζέ έλαβαν χρυσό στον παγκόσμιο διαγωνισμό Berliner Wine Trophy.
To Berliner Wine Trophy είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός κρασιού στον κόσμο, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο γνωστούς παραγωγούς και διανομείς από όλο τον κόσμο, και ο αριθμός των κρασιών που συμμετέχουν ξεπερνάει τις 14.000 συμμετοχές ετησίως.

Το Κτήμα Τσέλεπου αναπτύσσεται σε 650 στρέμματα στο νοτιανατολικό άκρο του οροπεδίου της Μαντινείας, με παραγωγή 450.000 φιάλες ετησίως, και εξαγωγές του 40% της παραγωγής, κυρίως στις HΠA, τον Kαναδά, τη Κίνα, τη Γερμανία, την Κύπρο, το Βέλγιο και τη Μεγάλη Βρετανία.

Ιδίων συμφερόντων με το Κτήμα Τσέλεπου είναι και άλλα δύο οινοποιεία, το κτήμα Δρυόπη στην περιοχή Κούτσι Νεμέας, και το νέο οινοποιείο “Κάναβα Χρυσού-Τσέλεπος” στη Σαντορίνη, που είναι προϊόν της συνεργασίας του Γιάννη Τσέλεπου με την σαντορινιά οικογένεια Χρυσού.

 

Προηγούμενο άρθροΗ απελευθέρωση της Κύπρου ΔΕΝ μπορεί να επιτευχθεί διά της διζωνικής τερατουργίας
Επόμενο άρθροΝ. Ανδρουλάκης: Το πόρισμα, που κατέθεσε η ΝΔ, είναι μνημείο ντροπής και προσβολής του ελληνικού λαού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ