Αιμοδοσία εις μνήμη των αδικοχαμένων μαθητών του Β’ Δημοτικού Γεροσκήπου

Αιμοδοσία υπό τον τίτλο “Γίνε εσύ ο ήρωας του παιδιού σου, χαρίζοντας ζωή στο συνάνθρωπο” οργανώνει ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου Β’ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση και τους Εκπαιδευτικούς του Σχολείου, το Σάββατο 6/4/24 και ώρα 10:00-12:30 στο χώρο του σχολείου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη.

Οι καθημερινές δραματικές εκκλήσεις της Τράπεζας Αίματος του Νοσοκομείου Πάφου, οδήγησαν στην εκδήλωση για την κάλυψη αποθεμάτων, στηρίζοντας συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Η αιμοδοσία έχει αφιερωθεί στη μνήμη των αδικοχαμένων μαθητών του σχολείου Γιώργου Στεφάνου και Νεόφυτου Τσαγγαρά. Παράλληλα έχουν προηγηθεί δράσεις ευαισθητοποίησης των μαθητών του σχολείου με ενημερωτική διάλεξη από Ιατρό καθώς και ετοιμασία έργων από τους μαθητές, τα οποία θα εκτεθούν την μέρα της Αιμοδοσίας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξάγεται επίσης δειγματοληψία για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών (18-45 ετών) από εθελοντές του Καραισκάκειου Ιδρύματος.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠάνω από 2.350 άτομα σε 53 παράλληλες εκδηλώσεις των HELEXPO DIALOGUES και των εταιρικών-επιχειρηματικών παρουσιάσεων
Επόμενο άρθροΕτήσια Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Κ.Ε)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ