Παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Θεοφάνους από το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων

Το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (Ι.Δ.Ι.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου και η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.) διοργανώνουν παρουσίαση για το βιβλίο του Καθηγητή Ανδρέα Θεοφάνους με τίτλο “Από τη Δεσμευμένη Ανεξαρτησία του 1960 στις Προκλήσεις του ΣήμεραΣυνοπτική αξιολόγηση του Κυπριακού και της πολιτικής όλων των Προέδρων (Εκδόσεις Hippasus, 2023). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στις 18:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Ι.ΔΙ.Σ. (Χίλλ 3-5, Πλάκα).

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κα Ινώ Αφεντούλη, Εκτελεστική Διευθύντρια του Ι.ΔΙ.Σ.

Πρόγραμμα της εκδήλωσης

 

18:15-18:30 Αφίξεις – Εγγραφές

Χαιρετισμός:

18:35 – 18:40 Γιώργος Συλλούρης Πρόεδρος Ο.Κ.Ο.Ε.

Παρουσίαση Βιβλίου:

18:40 – 19:00 Κώστας Υφαντής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Παντείου Πανεπιστημίου, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθυντής Ι.Δ.Ι.Σ.

19:00 – 19:20 Άγγελος Συρίγος Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου, Βουλευτής Α’ Αθηνών.

19:20 – 19:40 Σπύρος Σακελλαρόπουλος Καθηγητής Πολιτικής Κοινωνιολογίας Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου.

Αντιφώνηση Συγγραφέα:

19:40 – 19:55 Ανδρέας Θεοφάνους Καθηγητής Οικονομικών και Δημόσιας Πολιτικής, Πρόεδρος Κυπριακού Κέντρου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων, Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διακυβέρνησης Πανεπιστημίου Λευκωσίας


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ Μαρία Κάλλας ξανασυστήνεται μέσα από την Ανδρομάχη Γεωργιάδου
Επόμενο άρθροΠάνω από 2.350 άτομα σε 53 παράλληλες εκδηλώσεις των HELEXPO DIALOGUES και των εταιρικών-επιχειρηματικών παρουσιάσεων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ