Το Χρυσό Μετάλλιο της «Αγίας Φωτεινής» απονεμήθηκε στο μέλος ΔΣ της ΕΠΕΤΑΔ Κ. Μαργαρίτη

Ιδιαίτερη τιμή για τον δημοσιογράφο και μέλος του ΔΣ της ΕΠΕΤΑΔ κ. Κωνσταντίνο Μαργαρίτη, η διάκριση του με τον Χρυσό Σταυρό της Αγίας Φωτεινής, για την προσφορά του στην Εκκλησία της Ελλάδος. Μαζί με τον κ. Μαργαρίτη τιμάται και η ΕΠΕΤΑΔ στην οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια και του ευχόμαστε ολόψυχα να κατακτήσει νέες διακρίσεις και βραβεύσεις στο μέλλον.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Μεγάλη τιμή και τεράστια ευθύνη η απονομή του χρυσού μεταλλίου της Αγίας Φωτεινής, με πρόταση του Αρχιμανδρίτη πατρός Μαξίμου, από τον Επίσκοπο Σαλώνων κκ Ιγνάτιο για την προσφορά μου στην Εκκλησία. Συνεχίζω με τον ίδιο ζήλο να συνδράμω στο θεάρεστο έργο του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κκ Ιερωνύμου. Αλληλεγγύη και αγάπη για τον συνάνθρωπο μας».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΟνοματοδοσία του πάρκου «Γεώργιος Κατσάνης» από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη
Επόμενο άρθροΚ. Μαυρίδης: Ανάγκη για ευρωπαϊκή στρατηγική για την στέγαση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ