«ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ» ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Εκδήλωση με τίτλο «Ποίηση και Ιστορία» διοργανώνει το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εκδοτών Β.Ε. (ΣΕΚΒΕ) και το  Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο του Πνευματικού Κέντρου (Γ. Βαφόπουλου 3), στις 19:30, με συντονίστρια την Ελένη Καρασαββίδου, δοκιμιογράφο/ΕΔΙΠ ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι :

– Φοίβος Γκικόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Α.Π.Θ.
– Μιχάλης Μπακογιάννης, Επίκουρος Καθηγητής Α.Π.Θ.
-Σεβαστή Μπούρα Μπούτου, Ποιήτρια, ΙΤ, City University της Νέας
Υόρκης.
– Ιωάννα Λαζάρου, Εκδότρια, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας, Μαϊάμι.
-Αντρέι Σαβένκο, Αναπληρωτής Καθηγητής της έδρας Κλασσικών και Ελληνικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Τάρας Σεβτσένκο, Κίεβο, Ουκρανία.

Ποιήματα θα απαγγείλουν οι Κατερίνα Γιαννούλη, ηθοποιός και Αναστασία Χατζή, ποιήτρια. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο δημοσιογράφος και μουσικός Αλέξανδρος Τριανταφύλλου (φυσαρμόνικα).

Η αφίσα και περισσότερες πληροφορίες: https://thessaloniki.gr/?p=1186761


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΌπως δεν τολμούν να ζητήσουν ΓΝΗΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ…Αυτά και προς τον Βρετανό ΄Υπ. Αρμοστή Irfan Siddig OBE, τον απεσταλμένο του ΟΗΕ Colin William Stewart και την Μαρία Άνχελα Ολγκιν Κουεγιάρ
Επόμενο άρθροΟ ΥΜΑΘ Στάθης Κωνσταντινίδης στις εκδηλώσεις μνήμης της ελληνογαλλικής κοινότητας στο Μονπελιέ για την Επανάσταση του 1821 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ