Τεχνητή Νοημοσύνη και Εκπαίδευση

Επιμορφωτική συνάντηση με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη και Εκπαίδευση: Η απειλή που μετατράπηκε σε ευκαιρία» διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου (Αμφιθέατρο Κερύνεια) τις ώρες 17:00 – 19:15 με εισηγητή τον Αντιπρύτανη Έρευνας & Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Καθηγητή Σάββα Χατζηχριστοφή*.

Σύμφωνα με τον εισηγητή, η ανησυχία ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ) μπορεί να υπονομεύσει την εκπαιδευτική διαδικασία είναι ευρέως διαδεδομένη. Ωστόσο, η Τεχνιτή Νοημοσύνη διαθέτει τεράστιο δυναμικό για θετικές μεταμορφώσεις στην εκπαίδευση με προσαρμοστικές και προσωποποιημένες μαθησιακές εμπειρίες, ενίσχυση της αποδοτικότητας της μάθησης, εξατομικευμένο περιεχόμενο δυνατότητα για αξιολογήσεις σε πραγματικό χρόνο.

 

Η συνάντηση θα επιχειρήσει να δώσει απαντήσεις πώς μπορεί η Τεχνιτή Νοημοσύνη να αντιμετωπιστεί ως μια ευκαιρία για να ενισχυθούν οι εκπαιδευτικές μέθοδοι, προσφέροντας νέες προοπτικές στη διδασκαλία και στον ρόλο του σύγχρονου εκπαιδευτικού.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής: https://bit.ly/eok-pafos2024

 

  • Ο καθηγητής  Σάββας  Χατζηχριστοφής είναι ο συγγραφέας του βιβλίου Disruptive Technologies101.  Διαμορφώνοντας την 4η βιομηχανική επανάσταση. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΝεομάρτυρας Μιχαήλ: Εγώ περίμενα την μέρα αυτή σαν λαμπρό πανηγύρι και ημέρα ελευθερίας!
Επόμενο άρθροΔΤ-Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της Εφημερίδας “Open2U” του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ