Ειδικό αφιέρωμα ‘Επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας – Εξάρθρωση κυκλώματος εμπορίας πλαστών έργων’ Τετάρτη 27 Μαρτίου, στις 18:30

Στο πλαίσιο των εκθέσεων Η κρυφή γοητεία της πλαστογραφίας και Fake (f)or Real (Ψεύτικο για αληθινό;) το Τελλόγλειο Ίδρυμα διοργανώνει σειρά ειδικών αφιερωμάτων με θέμα την πλαστογραφία από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

 

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου, στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί το τρίτο αφιέρωμα με θέμα «Επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας – Εξάρθρωση κυκλώματος εμπορίας πλαστών έργων». Ακολουθούν οι συμμετέχοντες με τους τίτλους των ομιλιών:

 

Δημήτριος Παπαοικονόμου, Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής: «Το έργο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής Κληρο-νομιάς και Περιβάλλοντος και ιδιαίτερα του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων»

 

Κωνσταντίνος Λιάνος, Τμηματάρχης του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Αστυνομικός Υποδιευθυντής: «Η εξέλιξη της Απάτης και της Πλαστογραφίας από το παρελθόν στην εποχή της μετανεωτερικότητας»

 

Με τη συμμετοχή της Βασιλικής Παπαγεωργίου, Προϊσταμένης Διεύθυνσης Τεκμηρίωσης και Προστασίας Πολιτιστικών Αγαθών Υπουργείου Πολιτισμού.

 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω του συνδέσμου: https://audiovisual.auth.gr/video/85379

 

Πρόγραμμα αφιερωμάτων

Τετάρτη 27 Μαρτίου, στις 18:30: Επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας – Εξάρθρωση κυκλώματος εμπορίας πλαστών έργων

Τετάρτη 24 Απριλίου, στις 18:00: Τεχνικές μέθοδοι ανίχνευσης πλαστών έργων

 

Όλα τα ειδικά αφιερώματα θα μεταδοθούν διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του ΑΠΘ.

 

Είσοδος ελεύθερη.

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 2310247111 (Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9:00-14:00, Τετάρτη 9:00-14:00 και 17:00-21:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00-18:00).


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΤο ΤΕΠΑΚ συμμετέχει σε ερευνητικό έργο για την πρόληψη ασθενειών που σχετίζονται με την ηλικία
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: Ήρθε η ώρα έκδοσης ευρωομολόγου για την αμυντική θωράκιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ