Μετάλλια και σπουδαίες διακρίσεις για την Ελλάδα στο 1ο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Στίβου

Η Ελλάδα κατάφερε να σημειώσει σπουδαίες διακρίσεις στο 1ο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Στίβου του CISM για Πάρα-Αθλητές. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τις 20 έως τις 25 Μαρτίου στην πόλη Jesolo της Ιταλίας.

Οι Έλληνες αθλητές ο Ανθυπαστυνόμος της ΕΛΑΣ Φώτιος Ντίμερης στην κατηγορία F42 και η Λοχία (ΠΖ) Σουλτάνα Κεραμυδά του ΣΞ στην κατηγορία F56 κατάφεραν να επιστρέψουν στην Ελλάδα με πολλά μετάλλια στις αποσκευές τους.

Οι δύο παρα-αθλητές μας συμμετείχαν στα αγωνίσματα των ρίψεων (δίσκος, ακόντιο, σφαίρα). Αρχηγός της αποστολής ορίστηκε ο Αντισμήναρχος (ΥΑΔ) Γεώργιος Ανταλής, από τη Γραμματεία ΑΣΑΕΔ.

Ο Φώτης Ντίμερης κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη Σφαιροβολία, αργυρό στη Δισκοβολία και τον Ακοντισμό. Η Σουλτάνα Κεραμυδά κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη Δισκοβολία, τη Σφαιροβολία και τον Ακοντισμό.

Ανθυπαστυνόμος της ΕΛΑΣ Φώτης Ντίμερης, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που εκπροσώπησα τη χώρα μας σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, κατακτώντας ένα χρυσό και δύο αργυρά μετάλλια. Ένιωσα ότι δικαίωσα τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, τους ανωτέρους μου και την προπονητική ομάδα, με την οποία εργαζόμαστε σκληρά τους τελευταίους μήνες σε καθημερινή βάση. Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσους ήταν και είναι στο πλευρό μου. Δεν σταματάμε εδώ. Δίνουμε ραντεβού τον Μάιο στην Ιαπωνία για το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.»

Προηγούμενο άρθροΡωσία: Αποδείξεις συνδέουν τους δράστες της επίθεσης στη Μόσχα με «Ουκρανούς εθνικιστές»
Επόμενο άρθροΠαραιτήθηκαν οι υπουργοί Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ