Οι κορυφαίες λύσεις Μηχανογράφησης, Cloud Services, Kυβερνοασφάλειας και Data Centers για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες παρουσιάζονται στη BEYOND 2024

Τον απολύτως εξειδικευμένο προορισμό για την ενημέρωση των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών σχετικά με τις υπηρεσίες Μηχανογράφησης και Software, Cloud Services, Κυβερνοασφάλειας και Data Centers, αποτελεί η BEYOND 2024, η οποία διοργανώνεται στο διάστημα 25-27 Απριλίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στην εποχή των ηλεκτρονικών τιμολογίων, της διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών με τα POS και της ψηφιακής κάρτας εργασίας, οι λύσεις Μηχανογράφησης είναι απαραίτητες για κάθε επαγγελματία, επιχείρηση και οργανισμό. Στη BEYOND 2024 δίνουν το ‘παρών’ οι σημαντικότερες εξειδικευμένες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες Μηχανογράφησης/Software, όπως οι SOFTONE, OTS, SINGULAR LOGIC, NOVOVILLE, AETHON ENGINEERING, ACTIVE COMPUTER SYSTEMS, SENSEONE, SPACE κ.ά.

Απαραίτητες καθίστανται σήμερα και οι Υπηρεσίες Cloud, καθώς προσφέρουν ευελιξία, οικονομία κόστους, προσβασιμότητα, ασφάλεια και αντοχή σε αστοχίες που οφείλονται σε τεχνικά ζητήματα (backups). Στη BEYOND 2024 συμμετέχουν οι σημαντικότερες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες cloud. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις INTRACOM TELECOM, INTERWORKS.CLOUD, TERRA SPATIUM, DATABLUE, NOVOVILLE κ.ά.

To CyberSecurity καταλαμβάνει ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στις σύγχρονες κοινωνίες για την προστασία προσωπικών και επιχειρηματικών δεδομένων και κρίσιμων υποδομών, αλλά και για την προστασία από κυβερνοεπιθέσεις και κυβερνοεγκλήματα. Στη BEYOND 2024 θα πάρουν μέρος οι σημαντικότερες εξειδικευμένες εταιρείες CyberSecurity, όπως οι UBITECH, INFOTEAM, SPACE κ.ά.

Τέλος, τα Data Centers σήμερα προσφέρουν απαραίτητες υπηρεσίες λόγω της ανάπτυξης της ψηφιακής εποχής, αλλά και της διαρκώς αυξανόμενης χρήσης τεχνολογίας για την αποθήκευση και επεξεργασία δεδομένων, τη διασφάλιση αντοχής και διαθεσιμότητας και την ασφάλεια των δεδομένων. Επιπρόσθετα, παρέχουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε επίπεδο sustainability, καθώς χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνικές για τη διαχείρισή της, με σκοπό αφενός να εξοικονομούνται πόροι, και αφετέρου να μειώνεται ο αντίκτυπός της στο περιβάλλον. Τα Data Centers αποτελούν κρίσιμο κομμάτι της ψηφιακής υποδομής που χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας, από επιχειρήσεις στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα μέχρι μεμονωμένους χρήστες. Οι επισκέπτες της BEYOND 2024 θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τις σημαντικότερες εξειδικευμένες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες Data Centers, μεταξύ των οποίων οι HP Enterprise, NORIS, INTRACOM TELECOM κ.ά.

Σχετικά με τη BEYOND

H BEYOND είναι μια διεθνής έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη. Αποτελεί σημείο συνάντησης των πιο λαμπρών μυαλών της περιοχής, των πιο καινοτόμων εταιρειών, αλλά και τεχνολογιών αιχμής, φιλοδοξώντας να γίνει η κορυφαία διοργάνωση του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Από την τεχνητή νοημοσύνη έως την εικονική πραγματικότητα, η έκθεση λειτουργεί ως κόμβος δικτύωσης, ανταλλαγής γνώσεων και πρακτικής εμπειρίας με πρωτοποριακές καινοτομίες. Στόχος της BEYOND είναι να προάγει τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων και να ενισχύσει την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και επιχειρηματικών ευκαιριών.

Στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης, που πραγματοποιείται στις 25-27 Απριλίου, βρίσκεται η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και οι τρόποι με τους οποίους μεταμορφώνει κάθε πτυχή της ζωής μας.

Η BEYOND διοργανώνεται από τη ΔΕΘ – HELEXPO, τη Be-Best και τους Industry Disruptors Game Changers (IDGC) με συνδιοργανωτές το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και το Δήμο Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης». Χρυσός χορηγός της διοργάνωσης είναι η INCTRACOM TELECOM και χορηγοί οι PROTERGIA, AVOCADO, POLITIS TECHNOLOGIES και AI LABS BY UBITECH.

Υποστηρικτές της BEYOND είναι οι ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ, ΣΕΚΕΕ. ΗΕΤΙΑ, AIC και SOFTONE.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της BEYOND ( www.beyond-expo.gr ).


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΜνήμη Μιχάλη Χαραλαμπίδη. Ένας ξεχωριστός Φίλος, ένας ανιδιοτελής Πατριώτης, ένας εξαιρετικός Έλληνας, ένας θαυμάσιος Άνθρωπος.
Επόμενο άρθρο#familytime ξανά στο Τελλόγλειο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ