Κουγκρί να γίνει ο τάφος της…

της Φανούλας Αργυρού

Εδώ και 50 χρόνια μάς έχουν πρήξει με την τρισκατάρατή τους Δικοινοτική Διζωνική Ομοσπονδία.

Από τις 16 Αυγούστου 1974, που το Φόρεϊν Όφις αποφάσισε τελεσίδικα τη «λύση» για το Κυπριακό μόλις μετά τις δυο βάρβαρες τουρκικές εισβολές, που με την άδειά του εκτελέστηκαν. Ο Τζέιμς Κάλαχαν ομολόγησε το 1976 ότι το 1974 συμφώνησαν με τον Ετσεβίτ πως το Σύνταγμα της ΚΔ είχε παύσει να λειτουργεί από το 1964 και έπρεπε να αλλάξει το στάτους κβο της ΚΔ…

Για 50 χρόνια βασανίζονται να μας την επιβάλουν, βοήθησε βέβαια το «precious asset» τους ο Γ. Βασιλείου, που τους άνοιξε τον δρόμο με το ψήφισμά τους (Σ.Α.) 649/90, δίχως γνώση ή έγκριση από τον λαό… Και δεν βρέθηκε μέχρι σήμερα ένας να απαιτήσει την ακύρωσή του…

H τρισκατάρατη βρετανο-τουρκική ΔΔΟ είναι η ραχοκοκκαλιά πάσης φύσεως διαιρετικής «λύσης» διάλυσης της ΚΔ, που παραδίδει με δική μας υπογραφή (θύματος) τη μισή και όχι μόνο Κύπρο μας στους Τούρκους. Δικαιώνει και διαγράφει τα πάσης φύσεως εγκλήματά τους και συρρικνώνει την ελληνική πλειοψηφία στο νησί στο υπόλοιπο, μέχρι να την πάρουν όλη.

Όπως είχε σχεδιάσει ο Δρ Νιχάτ Ερίμ το 1955 και μόλις προ ημερών προειδοποίησε ο Ρ. Ερντογάν ότι έχει κατά νουν να εκτελέσει!!! Μετανιωμένοι που δεν την πήραν αρχικά όλη το 1974!

Κουγκρί να γίνει επιτέλους ο τάφος της ΔΔΟ και να μην ξανασηκωστεί η απαρτχάιντ προσπάθειά τους…

Δεν χώνεψαν ακόμα και μετά το 76% ΟΧΙ του 2004 ότι ο Ελληνισμός την απέρριψε και απαιτεί ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, γνήσια δημοκρατία, κράτος δικαίου, ένας άνθρωπος μία ψήφος, ΕΝΙΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΘ. Γλαβίνας: «Η αυλή του Μαξίμου μυρίζει διαφθορά και συγκάλυψη»
Επόμενο άρθροTo Ισλαμικό Κράτος επιβεβαιώνει τη σύλληψη 4 τζιχαντιστών της επίθεσης στη Μόσχα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ