Παρουσίαση του βιβλίου της Ανατολής Τσακαλίδου «Η ανεξάρτητη Άννα»

Η Παιδική Βιβλιοθήκη του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Θεσσαλονίκης,  στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή την  παρουσίαση του βιβλίου της Ανατολής Τσακαλίδου «Η ανεξάρτητη Άννα».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα Θεάτρου του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου (Βαφοπούλου 3-5), την Δευτέρα 1 Απριλίου 2024, στις 19:00. 

Η συγγραφέας θα συζητήσει με το κοινό για τη σημαντικότητα της επαφής των παιδιών με το βιβλίο και τα μηνύματα που μπορούν να πάρουν από μικρή ηλικία με τον τρόπο αυτό  για διάφορα σημαντικά κοινωνικά ζητήματα, όπως τα έμφυλα στερεότυπα, καθώς επίσης και πόσο απαραίτητη είναι η ενδυνάμωση των παιδιών, ώστε να πιστεύουν στις δικές τους δυνάμεις και να ακολουθούν τα όνειρα τους.

Στην συζήτηση  θα συμμετέχουν ως ομιλητές οι ꓽ

Διαμαντής Γκολιδάκης, Καρδιολόγος και Διδάκτωρ Ιατρικής, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης,  μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας
Ρούλα Ανδρεοπούλου, Καθηγήτρια και Διευθύντρια του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη» του Α.Π.Θ.
Ασημίνα Φιλιοπούλου, Δικηγόρος και Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου Θεσσαλονίκης
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η αφίσα και περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω λινκ

https://thessaloniki.gr/?p=1187380


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θέλησαν να μετατρέψουν τον πόνο σε εργαλείο για να χτυπήσουν την κυβέρνηση
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση του βιβλίου της Βίκυς Φλέσσα «Γιατί Ψυχανάλυση, κύριε Γιωσαφάτ;» Ο ψυχίατρος Ματθαίος Γιωσαφάτ απαντά στην Βίκυ Φλέσσα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ