Ξεκινάει στις 4 Απριλίου η «Ώρα των πολιτών» στις Δημοτικές Κοινότητες

Τηρώντας μία βασική προεκλογική δέσμευσή του, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης εγκαινιάζει το θεσμό της «Ώρας των πολιτών».

Ο ίδιος, συνοδευόμενος από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, θα επισκέπτεται τις Δημοτικές Κοινότητες και τη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να συζητά απ’ ευθείας με τους πολίτες ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητά τους και στη λειτουργία της δημοτικής Αρχής.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η έναρξη ενός συνεχούς, γόνιμου και εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ της δημοτικής αρχής και των δημοτών, μια διαρκής λογοδοσία που προσβλέπει στην περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων από το Δήμο υπηρεσιών και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την ισότιμη και ισόρροπη ανάπτυξη κάθε γειτονιάς.

Η «Ώρα των πολιτών» ξεκινά την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 18.00 από τη Δ’ Δημοτική Κοινότητα (Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας).


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ Κύπρος τιμά με δοξολογίες και εκδηλώσεις την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου 1955: Τρισάγιο στους τάφους των ηρώων στα Φυλακισμένα Μνήματα
Επόμενο άρθροΗ διχόνοια κυριαρχεί στο εθνικό dna μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ