Συνάντηση του ΥΜΑΘ, Στάθη Κωνσταντινίδη, με την Επιτετραμμένη της Αμερικανικής Πρεσβείας κυρία Maria Olson

Συνάντηση εργασίας με την Επιτετραμμένη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, κυρία Maria dG Olson, πραγματοποίησε σήμερα στο Διοικητήριο ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Γενικός Πρόξενος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στη Θεσσαλονίκη κ. Jerry Ismail.

Συζητήθηκαν οι στοχευμένες πολιτικές που υλοποιεί η κυβέρνηση για την αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της Μακεδονίας και της Θράκης, η πρόοδος των σημαντικών έργων υποδομής που βρίσκονται υπό σχεδιασμό και κατασκευή στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και ο σταθεροποιητικός ρόλος που διαδραματίζει η πατρίδα μας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Επιπρόσθετα, ο Υφυπουργός και η κυρία Olson αναφέρθηκαν στην προσέλκυση αμερικανικών επενδύσεων στους τομείς της ενέργειας και των υψηλών τεχνολογιών, δεδομένου ότι στη Βόρεια Ελλάδα δραστηριοποιείται ένα ελκυστικό οικοσύστημα καινοτομίας, το οποίο συγκεντρώνει σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό υψηλής κατάρτισης.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα «Αυτισμός-Προσεγγίσεις για την κατάκτηση της επικοινωνίας»
Επόμενο άρθροΚασσελάκης: «Σφίγγει ο κλοιός. Καμία συγκάλυψη δε διαρκεί για πάντα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ