Διαδικτυακές Ημερίδες Ενημέρωσης για τις μεταπτυχιακές σπουδές στο ΤΕΠΑΚ

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) διοργανώνει δύο Διαδικτυακές Ημερίδες με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου (επιπέδου Μάστερ), με έναρξη φοίτησης τον ερχόμενο Σεπτέμβρη 2024. (Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα προγράμματα)

Οι Ημερίδες θα πραγματοποιηθούν μέσω των ψηφιακών πλατφορμών Zoom και Microsoft Teams, την Τρίτη, 9 Απριλίου και την Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024. Και οι δύο Ημερίδες θα αρχίσουν στις 6:45 μ.μ. και θα ολοκληρωθούν στις 8:30 μ.μ.

Οι συμμετέχοντες/oυσες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από ακαδημαϊκούς του ΤΕΠΑΚ για όλα όσα αφορούν στα προσφερόμενα μεταπτυχιακά προγράμματα επιπέδου Μάστερ, τις προοπτικές ακαδημαϊκής και επαγγελματικής εξέλιξης, τη διαδικασία υποβολής αίτησης(*) καθώς επίσης να ρωτήσουν οτιδήποτε θέλουν σχετικά με τα προγράμματα και να λύσουν απορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 25002414 ή στο email: antonis.vrasida@cut.ac.cy

(*) Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έχει οριστεί η Τρίτη, 30 Απριλίου 2024.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Θάνατος ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας εν ώρα υπηρεσίας – Στάση εργασίας στις 9 Απριλίου
Επόμενο άρθροΟδοιπορικό στην πόλη της Αμμοχώστου-Εκδήλωση μνήμης από την Ένωση Κυπρίων Προσφύγων Ελλάδας – Κύπρος ’74

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ