Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και το 1ο Γυμνάσιο τίμησαν την Ηρωίδα και Μάνα των αγνοουμένων Χαρίτα Μάντολες

του Χρήστου Προδρόμου*

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και το 1ο Γυμνάσιο Ηρακλείου τίμησαν την Τρίτη 9 Απριλίου την Αγωνίστρια της Κύπρου Χαρίτα Μάντολες με εκδήλωση που έγινε στο κατάμεστο Πολιτιστικό Πολύκεντρο “Ηλέκτρα Αποστόλου”.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα Σταύρος Αυγουστίδης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος, ο Μητροπολίτης Ν.Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ, ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη, ο Διευθυντής και Καθηγήτριες του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου.

Η εκδήλωση άρχισε με θεατρικά δρώμενα των Μαθητριών και Μαθητών του 1ου Γυμνασίου. Στη συνέχεια έλαβε τον λόγο η Αγωνίστρια Χαρίτα Μάντολες η οποία με συγκινητικό λόγο, περιέγραψε τις αξέχαστες και οδυνηρές εμπειρίες που δέχθηκε η ίδια και όλη η οικογένεια της.

https://www.facebook.com/share/v/iu34sRxKL4ZrRVta/

https://www.facebook.com/share/v/PnM2pLyYcjxmnctK/

Στη συνέχεια έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας, ευχαριστίες εκ μέρους των καθηγητριών και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο.

* τ.Πρόεδρος Κυπρίων Προσφύγων Ελλάδας


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ Γενική Πρόξενος της Αλβανίας και η Γενική Πρόξενος της Ρουμανίας στο ΥΜΑΘ «Τα Βαλκάνια συνεργάζονται, παράγουν, αναπτύσσονται»
Επόμενο άρθροΠ. Μαρινάκης: Σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως αυτό του δυστυχήματος των Τεμπών, έχουμε χρέος να προβάλλουμε την αλήθεια και μόνον εκείνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ