“Από το Λονδίνο μέχρι την Επίδαυρo”

Ο εικαστικός χώρος ρώ σας προσκαλεί στην πρώτη ατομική έκθεση της LLoxy Εγκαίνια Τρίτη 23 Απριλίου 2024, στις 20:00                              

Διάρκεια έκθεσης

23 Απριλίου – 7 Μαΐου 2024  

ρώ > art space exhibitions events projects shop > ρωμανού 5  – T. 2310 226 552 Θεσσαλονίκη

H LLoxy έχει φτάσει σε μέρη που κάποτε μόνο ονειρευόταν. Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο εντατικής δουλειάς στο μικρό καλλιτεχνικό της στούντιο, είναι επιτέλους έτοιμη να παρουσιάσει τα πιο προσωπικά και οικεία έργα της. Πολύχρωμοι κόσμοι που κατοικούνται από ιδιόρρυθμα πλάσματα συναντούν σκοτεινά κενά και παγιδευμένους χώρους. Ίσως την έχετε δει στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο ή στη σκηνή, αλλά είναι η πρώτη φορά που η Loxandra “LLoxy” Lucas μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στις εσωτερικές σκέψεις και τα συναισθήματά της. Ο καμβάς είναι ένα μέρος όπου η LLoxy αφήνει άνετα τον εαυτό της να είναι ευάλωτος και ελεύθερος να επικοινωνήσει εσωτερικευμένες ιδέες και συναισθήματα. Χαρακτηρίζεται από τη χρήση έντονων χρωμάτων, τολμηρών σχημάτων και γραμμών, όπου η LLoxy ζωντανεύει ένα μείγμα φυσικού και αστικού τοπίου που κατοικείται από ανθρωποειδή και φανταστικά πλάσματα. Βαθιά σκοτεινά οράματα συναντώνται με ανάλαφρες ζωηρές σκηνές. Μια πραγματικά εμπνευσμένη απεικόνιση του πώς μοιάζει η τέχνη και η ζωή μέσα από τα μάτια μιας καλλιτέχνιδας με σύνδρομο Down. Μια έκθεση που μπορεί να ιντριγκάρει έναν έμπειρο λάτρη της τέχνης και να εμπνεύσει έναν πρωτόπειρο επισκέπτη.

Συναντήστε μας στην πρώτη ατομική εικαστική έκθεση της LLoxy που φιλοξενεί η Ευτυχία Γούσιου στο Ro Art Space στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε την Loxandra  Lucas I “Lloxy”

Site: lloxy.com                    

Youtube: https://www.youtube.com/@LLoxyArt

Instagram: https://www.instagram.com/lloxyart/

Facebook: https://www.facebook.com/LLoxyArt/

Tiktok:https://www.tiktok.com/@lloxyar


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΤ. Ερντογάν: Η επίσκεψη Μητσοτάκη αποτελεί σημαντικό στάδιο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις
Επόμενο άρθρο“Sevda” Σεβαστιάνα Βλέτση – Βασιλική Δανίτσα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ