Στ. Καλαφάτης: «Εθνικού περιεχομένου η υποψηφιότητα Μπελέρη. Δεν σκεφθήκαμε ψηφοθηρικά, σκεφθήκαμε εθνικά»

«Εντάσσοντας στο ψηφοδέλτιό μας τον κ. Μπελέρη,   δεν σκεφτήκαμε ψηφοθηρικά, σκεφτήκαμε εθνικά. Θεωρούμε ότι μια τέτοια υποψηφιότητα και κοσμεί και δίνει ένα δυνατό μήνυμα όσον αφορά τα ζητήματα του Κράτους Δικαίου. Υποδηλώνει και συμβολίζει την αντίσταση σε κάθε παραβίαση του Κράτους Δικαίου. Είναι μια δυνατή απάντηση στην γειτονική χώρα», τόνισε μιλώντας σχετικά με την υποψηφιότητα του κ. Φρ. Μπελέρη στις Ευρωεκλογές, ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, σε συνέντευξη στο  ΑCTION24 και την εκπομπή «Επόμενη Μέρα» με τον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Όπως επισήμανε: «Αν παρακολουθήσει κάποιος την ιστορία του κ. Μπελέρη και το πως στάθηκε η Νέα Δημοκρατία κοντά στην ιστορία αυτή, όχι τώρα αλλά σε ανύποπτο χρόνο, και με τις επισκέψεις κυβερνητικών αξιωματούχων και του ίδιου του Πρωθυπουργού, θα δει ότι ήταν μια συνειδητή απόφαση για μια υποψηφιότητα η οποία έχει εθνικά χαρακτηριστικά. Είναι εθνικού περιεχομένου υποψηφιότητα και θεωρώ ότι όποιος διακινδυνεύει να ασκήσει μια κριτική η οποία ταυτίζεται και με επικίνδυνες φωνές που ακούγονται και στο εσωτερικό της Αλβανίας αδικεί  την προσπάθεια που γίνεται σε εθνικό επίπεδο. Η πιθανή εκλογή του κ. Μπελέρη, ακόμη και η συζήτηση που γίνεται, θα είναι μια πολύ δυνατή φωνή στην καρδιά της ευρωπαϊκής οικογένειας για τις παραβιάσεις του Κράτους Δικαίου».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚυρ.Μητσοτάκης: Οι ευρωεκλογές είναι μία κρίσιμη εθνική κάλπη και ένα στοίχημα για τη Νέα Δημοκρατία που πρέπει να κερδηθεί
Επόμενο άρθροΚ. Χατζηδάκης: Η λέξη – κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ