Β. Κικίλιας για κακοκαιρία: «Είμαστε όλοι εδώ μαζί σε επαγρύπνηση»

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα φαινόμενο. Βεβαίως δεν είναι της τάξης των φαινομένων που αντιμετωπίσαμε τις προηγούμενους μήνες. Όμως είναι σε ένα πεδίο επιβαρυμένο και ταλαιπωρημένο» δήλωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας μετά το τέλος το σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας σχετικά με τα καιρικά φαινόμενα.

Ο κ. Κικίλιας μεταξύ άλλων είπε ότι έχει ζητήσει οι αρμόδιες υπηρεσίες να είναι σε διασπορά όλη την νύχτα και να υπάρχει παρακολούθηση ανά περιοχή της Θεσσαλίας και όχι μόνο.

«Η επαγρύπνηση πρέπει να είναι παντού. Όπως διαβάσατε και στο 112,καλό θα ήταν γι αυτές τις βραδινές ώρες που οι μετεωρολόγοι λένε ότι το φαινόμενο θα είναι σε πιο μεγάλη ένταση, να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας» είπε παράλληλα ο υπουργός και συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό ότι εργαζόμαστε στο κομμάτι της πρόληψης όλοι μαζί. Είναι σημαντικό ότι εργαζόμαστε και λειτουργούμε για το κομμάτι της πρόληψης όλοι μαζί. Είναι μια προσπάθεια που αφορά τους πάντες σε ένα οργανωμένο σύστημα το οποίο οφείλει σιγά σιγά να δει και τους αυτοματισμούς του και να λειτουργεί οργανωμένα και δομημένα».

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας τόνισε ότι όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας είναι σε επιφυλακή.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι δήμαρχοι του νομού καθώς και εκπρόσωποι από την Αστυνομία, τον Στρατό και την Πυροσβεστική.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚ. Χατζηδάκης: Η λέξη – κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα
Επόμενο άρθροΤ. Ερντογάν: Η επίσκεψη Μητσοτάκη αποτελεί σημαντικό στάδιο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ