ΚΚΕ: Οι δηλώσεις της Β. Φλέσσα «είναι η κυβερνητική “υπερασπιστική γραμμή” που προσπαθεί να φορτώσει στο λαό την ευθύνη για τα εγκλήματα σε βάρος του»

«Η κυρία Φλέσσα, με τη δήλωσή της ότι “τους νεκρούς σε Τέμπη και Μάτι τους σκοτώσαμε όλοι μαζί”, εξέφρασε με κυνικό τρόπο αυτό που ουσιαστικά εννοούν και η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ και οι προηγούμενες, όταν μιλάνε για “ανθρώπινα λάθη” και “χρόνιες παθογένειες”, για να συγκαλύψουν την εγκληματική πολιτική που βάζει το κέρδος πάνω από την ανθρώπινη ζωή» τονίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του «για τις απαράδεκτες δηλώσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ, Βίκυς Φλέσσα» και προσθέτει:

 

«Άρα, δεν είναι μια προσωπική της γνώμη, όπως έσπευσε να διευκρινίσει, είναι η κυβερνητική “υπερασπιστική γραμμή” που προσπαθεί να φορτώσει στο λαό την ευθύνη για τα εγκλήματα σε βάρος του»


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠ. Μαρινάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Κάποιοι προτιμούν να «ψαρεύουν» ψήφους σε θολά νερά από το να υπερασπίζονται τη Δημοκρατία μας με πράξεις
Επόμενο άρθροΜήνυμα Μπάιντεν: Σήμερα θρηνούμε τη Γενοκτονία 1,5 εκατομμυρίου Αρμένιων από τους οθωμανούς – Δέσμευσή μας να μην το ξεχάσουμε ποτέ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ