Κυρ. Βελόπουλος: Την άρση της ασυλίας του αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής

Την άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής, με ψήφους 258 «Υπέρ», 8 «Οχι» και 3 «Παρών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αφορά σε μήνυση κατά του κ. Βελόπουλου που υπέβαλε πρώην στέλεχος της Ελληνικής Λύσης και αξιωματικός ε.α. του Π.Ν. για δυσφήμησή του μέσω ψευδούς λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας είχε εισηγηθεί υπέρ της άρσης ασυλίας του κατά πλειοψηφία με όλα τα κόμματα να τάσσονται υπέρ πλην του ΚΚΕ που δήλωσε «παρών», ενώ το ίδιο είχε ζητήσει και ο ίδιος ο κ. Βελόπουλος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Χήτας τόνισε ότι «αν και είναι μια υπόθεση η οποία δεν τον αφορά καθόλου τον κ. Βελόπουλο, ο ίδιος επέλεξε να κριθεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή. Αν και έρχεται προεκλογικά και προφανώς είναι καραμπινάτη περίπτωση καραμπινάτης πολιτικής σκοπιμότητας, παρά ταύτα ο πρόεδρος μας θα βρεθεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚαταδικάζουν την ενέργεια του Κ. Φλώρου τα κόμματα της Βουλής
Επόμενο άρθροΆρειος Πάγος: Τα κόμματα που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ