20th East Med Yacht show

Το 20th East Med Yacht  show που διοργανώνεται στον Πόρο, φέρει την σφραγίδα του Προέδρου της Ένωσης Πλοιοκτητών ελληνικών σκαφών τουρισμού κ. Αντώνη Στελλιάτου. Ο θαλάσσιος τουρισμός πρέπει να είναι από τις βασικές στοχεύσεις της πολιτικής ηγεσίας των υπουργείων Τουρισμού και Ναυτιλίας. Η Ελλάδα διεκδικεί  μερίδιο στον ποιοτικό τουρισμό και το yachting μπορεί να δημιουργήσει νέα δυναμική και να συμβάλει ουσιαστικά στην αύξηση των εσόδων του τουρισμού. Στην επίσημη  έναρξη ήταν παρούσα και η president of the EMMYS organizing committee Mrs Barbara Gabriel. Τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο Γενινός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης και ο Α’ Υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος ΛΣ κ. Δρόσος Ρείζης. Ο Δήμαρχος Πόρου κ. Γιώργος Κουτουζής συνεχάρη για την πολύχρονη προσφορά του τον κ. Στελλιάτο και του απένειμε τιμητική πλακέτα. Ο Πόρος υποδέχθηκε εκατοντάδες καλεσμένους και αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλούς επενδυτές. Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΒρετανικές βάσεις, κυριαρχία, πυρηνικά και …Αστυπάλαια! Αποικιακά κατάλοιπα και η καλή θέληση των Κυπρίων
Επόμενο άρθροΗ ΕΕ σε κρίσιμο σταυροδρόμι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ