IFS Awards 2024

Η καινοτομία επιδρά καταλυτικά στην έξυπνη, βιώσιμη και συμπεριληπτική ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας. Αναγνωρίζοντας τη στρατηγική τους σημασία, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του μηχανισμού υποστήριξης της Καινοτομίας της One Stop Liaison Office, εγκαινίασε τον Διαγωνισμό Ανοιχτής Καινοτομίας Innovation for Society Awards (IFS) 2024!

Βασικός στόχος της Δράσης είναι η ανάδειξη των δυνατοτήτων του περιφερειακού οικοσυστήματος καινοτομίας αλλά και η ενίσχυση και προώθηση των συνεργασιών μεταξύ των επιχειρήσεων κι ερευνητών για την εύρεση επιχειρηματικών λύσεων με κοινωνικό αντίκτυπο.

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή, συνδιοργανώνοντας την Πρωτοβουλία, από την πλευρά της αγοράς είναι οι: Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), Σύνδεσμος Βιομηχάνων Ελλάδος (ΣΒΕ), ThessINTEC, Architectural Aluminum Academy (ΑΑΑ), Technology Forum και το Ελληνο-Γερμανικό Επιμελητήριο, από την πλευρά της έρευνας οι: ΑΠΘ, ΕΚΕΤΑ, ΠΑΜΑΚ, και ΔιΠαΕ, ενώ από το οικοσύστημα καινοτομίας οι: ΑΖΚ, OKthess, I4G, Kinisis Ventures, Ideas Forward, Atlantis Consulting, Anthology Ventures, Greece Lean Six Sigma, Agroverse, Entranet, και M. Litsardakis.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ