Στα 320 εκατομμύρια δολάρια το κόστος της πλωτής αποβάθρας

Τουλάχιστον 320 εκατομμύρια δολάρια είναι ο προκαταρκτικός υπολογισμός για το κόστος του έργου της πλωτής αποβάθρας, που θα εγκατασταθεί από το Αμερικανικό Ναυτικό στα ανοικτά της Γάζας, για να διευκολύνει τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους κατοίκους της περιοχής, με βασικό σταθμό το λιμάνι της Λάρνακας.

Αυτό ανακοίνωσε εκπρόσωπος του αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας, δημοσιοποιώντας και φωτογραφίες από την πορεία των έργων.

Αμερικανοί και Ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν αναφέρει ότι οι επιχειρήσεις μεταφοράς της ανθρωπιστικής βοήθειας αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Μαΐου.

Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι επιδίωξη της αμερικανικής κυβέρνησης είναι η αποστολή όσο το δυνατόν περισσότερης ανθρωπιστικής βοήθειας το συντομότερο δυνατόν, παράλληλα με την απελευθέρωση ομήρων και την επίτευξη άμεσης και διαρκούς κατάπαυσης του πυρός.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΟι ανακαλύψεις της ΕΝΙ στην κυπριακή ΑΟΖ σε σύσκεψη στο Προεδρικό
Επόμενο άρθροΠερισσότερες από 100 συλλήψεις από το NYPD στο Κολούμπια – Εκκενώθηκε το υπό κατάληψη κτίριο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ