Δύο νεκροί στη νότια Ουκρανία σε ρωσικούς βομβαρδισμούς, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ρωσικούς βομβαρδισμούς στην Νικόπολη, στη νότια Ουκρανία, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές, ενώ η χώρα δέχθηκε νέα επίθεση με drones κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν έως τώρα αναφορές για άλλα θύματα.

Η πόλη της Νικόπολης αποτελεί τακτικά στόχο επιθέσεων από τις ρωσικές δυνάμεις που βρίσκονται στη άλλη πλευρά του Δνείπερου, του ποταμού που έγινε η γραμμή του μετώπου στα τέλη του 2022.

«Το εχθρικό πυροβολικό προκάλεσε δύο θανάτους: ενός άνδρα 62 ετών και μίας γυναίκας 65 ετών», δήλωσε ο Σέρχι Λίσακ, κυβερνήτης στην επαρχία Ντνιπροπετρόφσκ, που δημοσιοποίησε φωτογραφίες με ένα σπίτι του οποίου η στέγη φλεγόταν και άλλων κατεστραμμένων κτιρίων.

Κατά τη νύχτα, η χώρα έγινε στόχος επιθέσεων με drones, αλλά οι δυνάμεις της ουκρανικής άμυνας κατέρριψαν τα περισσότερα από αυτά -17 από τα 20-κυρίως στην περιοχή της Οδησσού.

Ένα drone έπληξε ένα διώροφο κτίριο στην περιοχή του Μικολάιφ (νότια) όπως διευκρίνισαν οι υπηρεσίες διάσωσης στο Telegram, χωρίς να αναφερθούν θύματα.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΑσταμάτητοι βομβαρδισμοί στη Γάζα – Οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ
Επόμενο άρθροΣύλληψη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μετά από καταγγελία 18χρονης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ