Αννίτα Δημητρίου – Η επέτειος των 20χρόνων της Κύπρου στην ΕΕ συμπίπτει με τα 50χρόνια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Στην πιο αντιφατική συγκυρία για τον τόπο μας, υπενθυμίζουμε ότι το Κυπριακό είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα. Η διεθνής κοινότητα πρέπει να γνωρίζει. Και απαραίτητη προϋπόθεση για τη διαμόρφωση πλήρους εικόνας όσων επισκέπτονται το νησί μας είναι η ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στην τελευταία διαιρεμένη πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Περιήγηση στην Πράσινη Γραμμή μέσα από την πολύτιμη οπτική της Τιτίνας Λοϊζίδου προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Μάλτας Δρ Angelo Farrugia, τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, την Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου της Λιθουανίας κ. Radvilė Morkūnaitė- Mikulėnienė και τον Αντιπρόεδρο της Εθνικής Συνέλευσης της Σλοβενίας κ. Danijel Krivec που βρίσκονται στην Κύπρο κατόπιν πρόσκλησης της Βουλής Των Αντιπροσώπων για τους εορτασμούς των 20 χρόνων της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΤί αναμένεται από την επικείμενη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Τουρκία; (Ποιος επιδιώκει, τί;)
Επόμενο άρθροΟμιλία του Προέδρου της ΕΔΕΚ, δρα Μαρίνου Σιζόπουλου για την 20η επέτειο από την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ε.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ