Τα τελωνεία του Προμαχώνα και των Ευζώνων επισκέφθηκε ο Στ. Κωνσταντινίδης

Tα τελωνεία του Προμαχώνα και των Ευζώνων επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, όπου και συζήτησε τις δυνατότητες βελτίωσης των υποδομών και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, με τους τελωνειακούς και αστυνομικούς υπαλλήλους που υπηρετούν σε αυτούς.
Δεδομένου ότι οι συνοριακοί σταθμοί Προμαχώνα και Ευζώνων είναι δυο από τις βασικές χερσαίες πύλες εισόδου στη χώρα, με υψηλό αριθμό διελεύσεων επιβατικού και εμπορικού χαρακτήρα, ο κ. Κωνσταντινίδης συζήτησε με το στελεχιακό δυναμικό πιθανές βελτιωτικές παρεμβάσεις, με στόχο την ομαλότερη διέλευση των οχημάτων, ιδιαίτερα τους μήνες αιχμής. Επίσης, τους συνεχάρη για τις επιτυχίες που καταγράφουν, όσον αφορά στην πρόληψη και καταστολή του λαθρεμπορίου.


Στο τελωνείο των Ευζώνων, ο Υφυπουργός συναντήθηκε με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που επισκέφθηκε το Κιλκίς ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, στο οποίο συμμετείχαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και πρώην Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο αδελφός του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρντο.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ