Οι νέες ταινίες που προβάλλονται στις αίθουσες

Με το τέταρτο κεφάλαιο μια πετυχημένης σειράς ταινιών έρχεται η νέα κινηματογραφική εβδομάδα στις αίθουσες.

 

John Wick Κεφάλαιο 4

(John Wick: Chapter 4) του Τσαντ Σταχέλσκι

Ο Τζον Γουικ βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Γουικ πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Ο κόσμος αλλάζει αλλά κάποια πράγματα μένουν σταθερά. Κι αυτή την άνοιξη, ο Τζον Γουικ μάχεται για το καλό, με το υπέρκομψο κι ευέλικτο στιλ του Κιάνου Ριβς.

 

 

Ο Άντρας των Ονείρων μου

(Ich bin dein Mensch) της Μαρία Σράντερ

Με σκοπό να χρηματοδοτήσει τις έρευνές της, μια επιστήμονας δέχεται την πρόταση να πάρει μέρος σε ένα απίστευτο πείραμα. Για τρεις εβδομάδες θα πρέπει να συγκατοικήσει μ’ ένα ανθρωποειδές ρομπότ, τον Τομ, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να ικανοποιεί κάθε της ανάγκη! Βασισμένο σ’ ένα διήγημα τής Εμα Μπρασλάβσκι, βραβευμένο με Αργυρή Αρκτο Ερμηνείας στην Berlinale και τέσσερα βραβεία τής Γερμανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

 

 

Στο Τέλος Ξυρίζουν τον Γαμπρό

του Στράτου Μαρκίδη

Η απόφαση της Πόπης να παντρευτεί έναν νεότερο άντρα Γεωργιανής καταγωγής αναστατώνει την μικρή κοινωνία ενός χωριού στην Κω. Τα παιδιά της, η αδερφή της και οι εκκεντρικοί συγχωριανοί δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια, βάζοντας σκοπό να αποτρέψουν τον γάμο, ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσουν στα άκρα.

 

Τα Αβγά και τα Πασχάλια

(Die Häschenschule – Der große Eierklau) της Ούτε φον Μούνχαου – Πολ

Η Σχολή των Κουνελιών ετοιμάζεται να σημάνει συναγερμό: Ο Λίο, το πονηρό κουνέλι της πόλης, θέλει να εξαλείψει το Πάσχα δια παντός. Συνωμοτεί με τις ύπουλες αλεπούδες και σχεδιάζει να καταστρέψει όλα τα πασχαλινά αβγά. Θα καταφέρουν τα κουνέλια του Πάσχα, Μαξ και Εμι, μαζί με τους φίλους τους, να τον εμποδίσουν; Με τη βοήθεια της σοφής δασκάλας τους, της κυρίας Ερμιόνης, οι ήρωές μας πρέπει να κατακτήσουν μια μυστηριώδη τεχνική μάχης και να μάθουν τι σημαίνει να εμπιστεύεσαι κάποιον – ακόμα και μια αλεπού.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Η Αστυνομία εντόπισε 18χρονο που έστειλε απειλητικό μήνυμα σε παίκτη του Άρη
Επόμενο άρθροΣήμερα η απολογία του συμβασιούχου σταθμάρχη για το δυστύχημα στα Τέμπη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ