Παρουσία Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου στην 36η Philoxenia (12-14/11/21) με νέο λογότυπο και νέα χρώματα

Δυναμικά και φέτος το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου (ΥΦΥΤ) συμμετείχε στην 36η έκθεση Philoxenia, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και εμπορικών επισκεπτών της βιομηχανίας του τουρισμού, στο πλαίσιο της έκθεσης που υλοποιήθηκε από την ΔΕΘ-HELEXPO.

Η παρουσία στην έκθεση έγινε με στόχο την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου και με φόντο τα φωτεινά χρώματα του νέου λογοτύπου ΥΦΥΤ, LoveCyprus.

Το σταντ ΥΦΥΤ επισκέφθηκαν ο Yπουργός Τουρισμού της Ελλάδας, κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Yφυπουργός Εσωτερικών – Μακεδονίας Θράκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, η Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε Θεσσαλονίκης, κ. Βούλα Πατουλίδου, ο Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη, κ. Σπύρος Μιλτιάδους, όπως και άλλοι εκπρόσωποι του πολιτειακού και πολιτικού χώρου. Το προσωπικό του σταντ του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου ενημέρωσε τους επισκέπτες και τους οργανωτές ταξιδίων που βρέθηκαν στη έκθεση για τις δυνατότητες του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου.

[easingslider id=”7438″]

Έγιναν επίσης επαφές με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας και buyers από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Κύπρος συμμετείχε στην έκθεση τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για COVID-19, όπως άλλωστε έχει επιδείξει μέχρι τώρα πολύ καλές επιδόσεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας, σημειώνοντας ποσοστό εμβολιασμού άνω του 80% και παρουσιάζοντας, πολύ χαμηλό δείκτη θετικότητας, περίπου 0,5%. #visitcyprus


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣυζήτηση στη Βουλή με θέμα την ακρίβεια
Επόμενο άρθροΕπιτροπή Διοίκησης Καυτανζογλείου: «Είμαστε θετικοί στην χρήση του σταδίου από τον ΠΑΟΚ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ