Η εθνική ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι

Πέντε αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί το διάστημα 18-20 Μαρτίου στο Βελιγράδι.

 

Η αποστολή μπορεί να είναι αριθμητικά μικρή, ωστόσο είναι ιδιαίτερα δυνατή και ικανή να επιστρέψει με διακρίσεις.

 

Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του μήκους Μίλτος Τεντόγλου αποτελεί αναμφίβολα το μεγαλύτερο όνομα της ελληνικής ομάδας και ένα από τα κορυφαία της διοργάνωσης. Ο αθλητής θα συμμετάσχει στους αγώνες με στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

 

Με υψηλές προσδοκίες θα συμμετάσχει στη διοργάνωση και ο Εμμανουήλ Καραλής, που στο προηγούμενο παγκόσμιο κλειστού ήταν πέμπτος. Ο αθλητής διανύει εξαιρετική σεζόν και είναι σε θέση να πετύχει μεγάλα άλματα. Με οδηγό την εμπειρία της πέμπτης συμμετοχής θα πάρει μέρος στους αγώνες ο Κώστας Δουβαλίδης στα ψηλά εμπόδια, που σταθερά κυνηγά καλές επιδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60 μ. και η Ειρήνη Βασιλείου είναι οι δύο γυναίκες τις εθνικής μας ομάδας. Η Σπανουδάκη έχει κάνει καλή σεζόν στα 60 μ. κι έτσι θέλει μία ανάλογη παρουσία στη διοργάνωση. Η Βασιλείου θα πάρει μέρος στα 400 μ., προερχόμενη ωστόσο από έναν τραυματισμό που δεν της επέτρεψε να κάνει νωρίτερα αγώνα στα 400 μέτρα.

 

Αναλυτικά η ομάδα

 

Άνδρες

60 μ. εμπ.: Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος)

Επί κοντώ: Εμμανουήλ Καραλής (ΟΣΦΠ)

Μήκος: Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς)

 

Γυναίκες

60 μ.: Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης)

400 μ.: Ειρήνη Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων)


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΑντώνης Κλάψης «Σήμερα δεν είναι εύκολο να υπάρξει ένας νέος ψυχρός πόλεμος»
Επόμενο άρθροΒουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ενεργειακή ασφάλεια για τη ΝΔ σημαίνει πυρηνική ενέργεια;»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ