Λουτσέσκου: “Λαμπρό το μέλλον του ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα υπάρχει ένα σύστημα”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του αναφέρθηκε σε εξωγενείς παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για το μέλλον του ΠΑΟΚ.

 

“Ό,τι και να συμβαίνει στην Ελλάδα, υπάρχει η ποδοσφαιρική ιστορία. Υπάρχουν συζητήσεις, ο Τύπος γράφει. Κάθε προπονητής έχει στην άκρη του μυαλού του ότι μπορεί να απολυθεί.

 

Έρχονται σημαντικά ματς, αυτό με απασχολεί. Εμείς αναρρώνουμε και καλύπτουμε το χαμένο έδαφος Ο Ολυμπιακός έχει 20 πρωταθλήματα, ο ΠΑΟΚ 3. Υπάρχει ένα σύστημα που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτούς, όχι μόνο για όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο” ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος από την άλλη προέβλεψε πως το μέλλον για την ομάδα του προδιαγράφεται λαμπρό.

 

“Με τον ΠΑΟΚ έχουμε μόλις μια ήττα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήταν στο Europa Conference League και δεν είχε τίμημα καθώς μετά κερδίσαμε και προκριθήκαμε. Είμαστε σε μεταβατική περίοδο για την νέα σεζόν, το μέλλον διαγράφεται λαμπρό” τόνισε ο Λουτσέσκου ενώ αναφέρθηκε και στον Αλεξάντρου Μίτριτσα. “Ο Μιτρίτσα, όπως και οι άλλοι παίκτες, είναι σημαντικός για την ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστεί, είναι μεγάλη η αλλαγή. Τα πάει καλά, προοδεύει”.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΝέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια: Σκέφτονται αλλιώς γιατί ζουν αλλιώς
Επόμενο άρθροΤεύχος 25, Μάρτιος 2022

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ