Το ΤΕΠΑΚ προκηρύσσει διδακτορικές θέσεις, με έναρξη σπουδών τον Σεπτέμβριο 2022

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) προκηρύσσει περιορισμένο αριθμό θέσεων για μεταπτυχιακές σπουδές Διδακτορικού επιπέδου (PhD), για έναρξη σπουδών τον Σεπτέμβριο του 2022.

Οι αιτήσεις μαζί με τα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του ΤΕΠΑΚ.

Το ύψος των διδάκτρων για μεταπτυχιακά προγράμματα διδακτορικού επιπέδου κυμαίνονται, αναλόγως της ύπαρξης ή όχι διδακτικού σταδίου στο πρόγραμμα, από €3200 μέχρι €5200.

Το ΤΕΠΑΚ δύναται να παραχωρήσει εσωτερικές υποτροφίες σύμφωνα με το Πλαίσιο Πολιτικής του για Παραχώρηση Εσωτερικών Υποτροφιών για Μεταπτυχιακές Σπουδές. Προσφέρονται δύο ειδών υποτροφίες για μεταπτυχιακούς φοιτητές διδακτορικού επιπέδου:

(α) Υποτροφίες στη βάση κοινωνικό – οικονομικών κριτηρίων

(β) Υποτροφίες Ακαδημαϊκής Αριστείας

Η αίτηση για υποτροφία ακαδημαϊκής αριστείας γίνεται ταυτόχρονα/παράλληλα με την αίτηση για εισδοχή, μέσα από τη Διαδικτυακή Πύλη του ΤΕΠΑΚ, με την επισύναψη των επιπλέον δικαιολογητικών που αναφέρονται ειδικά στις υποτροφίες ακαδημαϊκής αριστείας.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για τα θεματικά πεδία και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:  https://www.cut.ac.cy/news/article/?contentId=477200

Οι υποψήφιοι διδακτορικοί φοιτητές μπορούν να αποτείνονται για πληροφορίες στο Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας   (kep@cut.ac.cy ) και στα τηλέφωνα 25002710 ή 25002711.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΜ. Γκάγκα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πάσχα με προσοχή και μέτρα ατομικής προστασίας
Επόμενο άρθροΗ ατελείωτη αγωνία των κατοίκων της Μαριούπολης: Περιμένουν να ξεφύγουν από την μαρτυρική πόλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ