Επιστροφή του Σάσα στο πρόγραμμα

Μετά το διήμερο ρεπό (Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα), επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα (26/4) για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

 

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου κι ήταν, ουσιαστικά, το ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (Κυριακή 01/05, 19:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League. Ο Χερμάν Μπούργος, που λόγω τιμωρίας υπενθυμίζεται πως θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την εξέδρα, είδε τον Λούκας Σάσα να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Από την πλευρά του, ο Χουάν Ιτούρμπε ακολούθησε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό. Εκτός μάχης από το ματς με το «τριφύλλι», αλλά και ως το τέλος της σεζόν, έχει τεθεί ο Γιόχαν Μπεναλουάν.

 

Αύριο, Τετάρτη, οι «κίτρινοι» θα πραγματοποιήσουν πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Μπιλάλης – Το peak της πίεσης της αγοράς για πρόσβαση σε σιτηρά θα είναι τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.
Επόμενο άρθροΟ «άρτος ημών» και τα καύσιμα στο στόχαστρο της ενεργειακής κρίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ