Με Ντιμιτρόφ ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στη Ρώμη

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και πάλι στο… δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά. Κόντρα στον Βούλγαρο τενίστα θα ξεκινήσει ο Έλληνας πρωταθλητής τις υποχρεώσεις του, στον δεύτερο γύρο του Rome Masters.

Μετά τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και στο Roma Open, έχοντας βγει νικητής στις δύο φετινές μονομαχίες (4-1 σύνολο).

Ο Βούλγαρος τενίστας (Νο20 στην παγκόσμια κατάταξη) επικράτησε με… ζόρι του -προερχόμενου από τα προκριματικά- Αμερικανού, Μπράντον Νακασίμα με 6-3, 6-4, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο του τουρνουά της Ρώμης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Ντιμιτρόφ μονάχα στη Βιέννη το 2000. Μάλιστα, σε χωμάτινη επιφάνεια, ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής (Νο 5 στον κόσμο) μετρά 3/3.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΑλ. Τσίπρας: Τα 1000 εκλογικά τμήματα θα είναι 1000 ταχυδρομεία για να στείλουν οι πολίτες πίσω τον λογαριασμό
Επόμενο άρθροΖελένσκι: Ο Μακρόν προσπαθεί «μάταια» να κάνει διάλογο με τον Πούτιν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ