Eγκαινιάστηκε το Κέντρο Παράκτιων Αθλημάτων

Όταν η θέληση, η αποφασιστικότητα και το πάθος συνεργάζονται το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Στην παραλία του Καρτερού εγκαινιάστηκε σήμερα το υπερσύγχρονο Κέντρο Παράκτιων Αθλημάτων, που συμπληρώνει τις υποδομές του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ), το Karteros Beach Sports Center. Μία εγκατάσταση που αποτελεί πρότυπο για τις δράσεις των αθλημάτων της Παραλίας.

 

Παρουσία δεκάδων θεατών εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο που από αύριο θα φιλοξενήσει τα Παγκόσμια πρωταθλήματα Χάντμπολ στην Αμμο, όπου χορηγός επικοινωνίας είναι το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος ευλόγησε τις εγκαταστάσεις παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, που είχε την ιδέα αυτού του μεγαλόπνοου σχεδίου, ενόψει των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023».

 

 

Πρόκειται για την εγκατάσταση που από αύριο, 14 Ιουνίου και έως τις 26 του μήνα,  θα «χτυπά» η καρδιά του Παγκόσμιου Χάντμπολ, με τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball Εφήβων – Νεανίδων και Ανδρών – Γυναικών.

 

Το «Karteros Beach Sports Center» πραγματοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ και θα διεξαχθούν σε τρία κορτ αγώνες, καθώς και ένα προθερμαντήριο και θα αποτελούν πόλο έλξης για ακόμα περισσότερες διοργανώσεις παράκτιων αθλημάτων.

 

Συμπληρώνονται από βοηθητικούς χώρους (αποδυτήρια, ντουζιέρες, ιατρείο, χώρο για έλεγχο ντόπινγκ, γραφεία διοίκησης, χώροι συνεντεύξεων, συναντήσεων και εργασίας δημοσιογράφων, προσωρινές εγκαταστάσεις τουαλετών κλπ), ενώ έχει αλλάξει και αναβαθμιστεί σημαντικά η εικόνα της περιοχής με τη διαμόρφωση των περιβάλλοντων χώρων (ασφαλτόστρωση δρόμων, πάρκινγκ, σήμανση κ.ά.)


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚ. Μαυρίδης: Ίδια τιμωρία σε παραβάτες Διεθνούς Δικαίου στην Ουκρανία ή Κύπρο
Επόμενο άρθροΚαταρρακτώδης βροχή στη Θεσσαλονίκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ