ΠΑΟΚ: «Πατάει» Θεσσαλονίκη ο Ντάντας, «κλειδώνει» του Κάργα

Γεμάτη αναμένεται και η σημερινή (23/6) μέρα για τον ΠΑΟΚ, καθώς στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί ο Τιάγκο Ντάντας – «Κλειδώνει» του Κάργα που μπαίνει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Πολλά τα ανοιχτά ζητήματα για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες έχουν πατήσει… γκάζι, θέλοντας να ολοκληρώσουν σε μεγάλο ποσοστό το παζλ της φετινής σεζόν πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία. Σήμερα (23/6) αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Τιάγκο Ντάντας προκειμένου να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς, με τους ασπρόμαυρους να ποντάρουν πολλά στην περίπτωσή του.

 

Stand by για να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων με τον ΠΑΟΚ είναι και ο Γιάννης Κάργας, αποτελώντας τη νέα πινελιά του Ζοσέ Μπότο στο κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου. Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (24/6) θα έχει ειδοποιηθεί προκειμένου να ενταχθεί στους Θεσσαλονικείς και φυσικά επρόκειτο για έναν ποδοσφαιριστή που θα ταξιδέψει με την αποστολή για το Άπελντοορν.

 

 

Διαδικαστικό θεωρείται το ζήτημα του Στέφαν Σβαμπ καθώς απομένουν μόνο οι υπογραφές για να κλειδώσει και επίσημα η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος προσφέρει διετές στον Αυστριακό, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2024, έχοντας σε απόλυτη προτεραιότητα τον ΠΑΟΚ… Σήμερα το πρωί αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ κυβέρνηση δυσφημεί και ναρκοθετεί την ανάπτυξη των ΑΠΕ
Επόμενο άρθροΑπό τη Nova τα φιλικά των ΠΑΟΚ και Άρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ