Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Η Χαμένη Κόρη

Το βραβευμένο και γυρισμένο στις Σπέτσες σκηνοθετικό ντεμπούτο της Μάγκι Τζίλενχαλ. Μια μεσήλικη γυναίκα ταξιδεύει σε ένα νησί για μοναχικές διακοπές, όπου γνωρίζεται τυχαία με μια νεαρή μητέρα, η οποία της θυμίζει έντονα τον εαυτό της πριν πολλά. Όσο περισσότερο βαθαίνει η σχέση τους, τόσο περιπλέκονται οι μεταξύ τους ισορροπίες, οδηγώντας σε μια παρόρμηση που φτάνει στα άκρα. Μια εξερεύνηση των σκοτεινών πτυχών της μητρότητας, που ρίχνει άσφαιρα στη διαδρομή, αλλά διασώζεται επαρκώς χάρη στην Ολίβια Κόλμαν.

Τρία Πατώματα

Η επιστροφή του Νάνι Μορέτι. Τρεις οικογένειες ζουν στους τρεις ορόφους του ίδιου κτιρίου σε μία πολυτελή συνοικία της Ρώμης. Μέσα σε μία δεκαετία, η ζωή φέρνει τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με συγκρούσεις που επηρεάζουν τις σχέσεις μεταξύ αδελφών, γονιών, παιδιών και συζύγων. Οι επιλογές τους αντανακλούν πανανθρώπινα ηθικά ζητήματα και έχουν συνέπειες στις ζωές τους. Ένα κοινωνικό ψυχογράφημα της Ιταλίας από έναν αγαπημένο σκηνοθέτη.

Μαϊσάμπελ

Πολιτικό δράμα βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Η ταλαντούχα Ιθιάρ Μπογιάιν υπογράφει ένα αγωνιώδες δράμα εμπνευσμένο από μια πραγματική ιστορία. Στην Ισπανία, μια γυναίκα έχει χάσει τον άντρα της από δολοφονική επίθεση των Βάσκων αυτονομιστών της ΕΤΑ. Έντεκα χρόνια μετά την τραγωδία που βίωσε, βρίσκει το κουράγιο να συναντήσει τον δολοφόνο του συζύγου της, στη φυλακή. Η ταινία απέσπασε τρία βραβεία Γκόγια.

Ουπς 2! Ο Νώε Ξαναέφυγε

Οι φρουφρούληδες ξαναχτυπούν. Αφού κατάφεραν να επιβιβαστούν στην Κιβωτό και να γλιτώσουν από τον κατακλυσμό, οι επιβάτες βιώνουν νέες προκλήσεις. Η στεριά δε φαίνεται πουθενά, οι μέρες περνούν βασανιστικά και οι εντάσεις ανάμεσα στα σαρκοφάγα και τα φυτοφάγα ζώα ανεβαίνουν επικίνδυνα…


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΤα καρκινικά κύτταρα διασπείρονται κατά το βραδινό ύπνο
Επόμενο άρθροΤο ΑΠΘ χορηγεί υποτροφίες Αριστείας και δωρεάν παραμονή στη κατασκήνωση της Χαλκιδικής στους Ουκρανούς φοιτητές του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ