Οι νέες ταινίες της εβδομάδος

The Gray Man

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον της CIA. Όταν ο πιο επιδέξιος πράκτορας της Υπηρεσίας, η αληθινή ταυτότητα του οποίου δεν είναι γνωστή σε κανέναν, αποκαλύπτει κατά λάθος σκοτεινά μυστικά της CIA, ένας ψυχοπαθής πρώην συνάδελφός του τον επικηρύσσει, πυροδοτώντας ένα παγκόσμιο ανθρωποκυνηγητό από διεθνείς εκτελεστές και κυνηγούς κεφαλών. Σπιρτόζικη δράση, με φιλοδοξίες για franchise με συνέχειες, χωρίς κάποια βαθύτερη αρετή.

Τρέιλερ:

Ο Χειρότερος Άνθρωπος του Κόσμου

Ο διακεκριμένος Νορβηγός σκηνοθέτης Γιοακίμ Τρίερ, ο οποίος βρέθηκε υποψήφιος με τη συγκεκριμένη ταινία για τα Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου και Διεθνούς Ταινίας, ολοκληρώνει την άτυπη Τριλογία του Όσλο, με κεντρική ηρωίδα τη Γιούλια, μία νεαρή γυναίκα που αναζητά το διαφορετικό και το απρόσμενο ώστε να απελευθερωθεί από την αφόρητα μονότονη ζωή της. Μέσα από 12 κεφάλαια, το συναισθηματικό μπάχαλο και η επαγγελματική αναποφασιστικότητα  της ηρωίδας γίνονται ο καμβάς για μια ενδοσκοπική ματιά στη σύγχυση και στον αποπροσανατολισμό της σύγχρονης ζωής, μέσα από τη γυναικεία οπτική. Ανάμεσα στις αρετές της ταινίας, η πρωταγωνίστρια Ρενάτε Ρέινσβε, που βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στο περσινό φεστιβάλ των Καννών.

Τρέιλερ:


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΝέος πρόεδρος της Καρδίτσας ο Μπουρούσης
Επόμενο άρθροΣτη Βουλή το νομοσχέδιο «Μεταρρυθμίσεις στην Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ