ΠΑΟΚ: Στη Γαλλία ο Τσιγγάρας – Ιατρικά και ανακοινώσεις

Στη Γαλλία για λογαριασμό της Τουλούζ αφίχθη το μεσημέρι της Τρίτης (30/8) ο Χάρης Τσιγγάρας – Ακολουθούν οι ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν η ανακοίνωση μετά τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ!
Το deal Τουλούζ και ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Χάρη Τσιγγάρα οριστικοποιήθηκε και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του 22χρονου στη γαλλική ομάδα.

Ο νεαρός χαφ αναμένεται να περάσει πρώτα από τον καθιερωμένο έλεγχο για να ενσωματωθεί έπειτα στις προπονήσεις, ενώ θυμίζουμε ότι σήμερα νωρίς το πρωί, πέταξε για τη Γαλλία, με τους φίλους του να του επιφυλάσσουν έναν επικό αποχαιρετισμό.

Στα της συμφωνίας, όπως είχατε διαβάσει και από το SDNA, ΠΑΟΚ και Τουλούζ τα είχαν βρει σε όλα και ο Ιβάν Σαββίδης είχε δώσει το τελικό ΟΚ, για τον δανεισμό του παίκτη από τον Δικέφαλο στη γαλλική ομάδα και τις τελευταίες μέρες οι δύο πλευρές είχαν επικεντρωθεί στα χρήματα της οψιόν αγοράς που μπήκε στη συμφωνία. Οι Θεσσαλονικείς θα καρπωθούν στην παρούσα φάση και ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ.

Προηγούμενο άρθροΚατρίνης: Παράγοντας πολιτικής αστάθειας ο Μητσοτάκης
Επόμενο άρθροΣυνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό – Στο επίκεντρο η φύλαξη των συνόρων στον Έβρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ