Τους αλλάζουν σαν τα πουκάμισα

Γράφει ο Περικλής Στέλλας


Πάει και ο Μπούργος. Νάταν κι άλλος. Αυτή η νοοτροπία των άσχετων Ελλήνων παραγόντων δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Χάνει ένα μάτς, χάνει δύο ματς, στο τρίτο έφυγε. Κερδίζει ένα ματς, κερδίζει δεύτερο ματς, στο τρίο αποθεώνεται σαν δεύτερος Γουαρδιόλα. Μα, πόσο αστείο ποδόσφαιρο έχουμε ,πόσο αστεία νοοτροπία και ποδοσφαιρική κουλτούρα. Μα, άνθρωπε μου το πράγμα σου φώναζε από την αρχή. Επέλεξες έναν προπονητή που δεν εργάστηκε πουθενά ,παρα μόνο σε δύο ομάδες και αυτές τον απέλυσαν νύχτα. Και τον φέρνεις σαν Μεσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλο βοηθός του Σιμεόνε και άλλο πρώτος προπονητής κύριοι. Αλλά στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Εάν στο ντέρμπι της Κυριακής ο ΠΑΟΚ χάσει από τον Άρη, το πιθανότερο είναι να έχει πρόβλημα και ο Λουτσέσκου. Όπως είχε και οι Πέδρο Μαρτινς. Από τους πιο σημαντικούς προπονητές που πέρασαν ποτέ από το ελληνικό ποδόσφαιρο και απολύθηκε εξαιτίας ενός αποκλεισμού. Τα πέταξαν όλα στα σκουπίδια. Αγνόησαν και δεν μέτρησαν την εξαιρετική δουλειά που είχε κάνει στον Ολυμπιακό. Και τον αντικατέστησαν με έναν χωρίς περγαμηνές. Όπως και αυτός που θα αντικαταστήσει τον Μπούργος. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί φθάσαμε σε επίπεδο Σαν Μαρίνο, Λουξεμβούργου και Λιχτενστάιν.

Απλά θα σας θυμίσω ότι πέρυσι, στο ξεκίνημα της περιόδου και στα μέσα του πρώτου γύρου, είχαν έτοιμο να απολύσουν τον Γιοβάνοβιτς. Το καλοκαίρι αποθεώθηκε με την κατάκτηση του κυπέλλου και σήμερα τον αποκαλούν Μεσία που μετά από χρόνια θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μα, δεν είναι αστείο;

Μετά από τέσσερις-πέντε αγωνιστικές, εάν ο ΄Αρης δεν έχει αποτελέσματα θα φύγει και ο αντικαστατάτης του Μπούργος ο Ραούλ Κανέδα. Αλήθεια θα ήταν ωφέλιμο να μας εξηγήσει ο πρόεδρος του ΄Αρη τα κριτήρια της επιλογής. Και του Μπούργος και του Κανέδα. Για να μην αναφερθώ στον Μπέο, που στο πρώτο παιχνίδι, ενώ ο Βόλος δεν έχασε, έδιωξε τον προπονητή.

Προηγούμενο άρθροΤζανάκης: Τα πραγματικά κρούσματα θα ξεπεράσουν τα 150.000 την εβδομάδα
Επόμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Ζητάτε εκλογές για να οδηγήσετε την χώρα σε αστάθεια-Θα αναμετρηθούμε στο τέλος της 4ετίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ