Η θλίψη για έναν τεράστιο σύλλογο

Του Περικλή Στέλλα


Θα μπορούσε να ρωτήσει και να επισημάνει κάποιος:’’Και τι το κακό βρίσκεις ρε φίλε,που ο Ηρακλής παρουσίασε τη νέα του φανέλα σε  μαγαζί της πόλης;΄΄Η απάντηση απλή. Καθόλου κακό και μάλιστα εάν  το συγκεκριμένο μαγαζί ανέλαβε και όλα τα έξοδα της εκδήλωσης. Ισα-ίσα, η διοίκηση του Ηρακλή την έβγαλε  ζάχαρη.

Η είδηση στο ρεπορτάζ:’’ Στην παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων του για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 προχώρησε σήμερα (26/9) το πρωί η ΠΑΕ Ηρακλής.

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί, στην περιοχή της Καλαμαριάς, η «κυανόλευκη» διοίκηση, προεξάρχοντος του Στράτου Ευγενίου και παίκτες, παρουσίασαν τις νέες φανέλες ενώ παραχωρήθηκε και συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεθαυριανού (28/9, 16:00) αγώνα κυπέλλου εναντίον της Νίκης Βόλου στο Καυτανζόγλειο.

Σημειώνεται πως η πρώτη εμφάνιση του «Γηραιού» είναι απόχρωσης σιέλ και αντίστοιχα η δεύτερη λευκή ενώ η τρίτη φανέλα θα είναι λευκή με γαλάζιες ρίγες’’.

Μπορεί να με χαρακτηρίσετε υπερβολικό, αλλά δεν μπορεί  όσο χαμηλά αγωνιστικά, διοικητικά και οικονομικά να έχει πέσει αυτός ο σύλλογος, να προβάλλει τη νέα φανέλα της ομάδας(αλήθεια γνωρίζουν τα αφεντικά πόσο βαριά είναι αυτή η φανέλα;

Σιγά ρε φίλε, αυτό σε πείραξε εσένα; Θα μπορούσε να ήταν ξανά η ερώτηση. Η απάντηση: Όχι ρε φίλε δεν με πείραξε. Εκείνο που με πείραξε είναι ο τρόπος και η σκέψη που διακατέχει τους ανθρώπους που διοικούν αυτή την ομάδα. Και φυσικά δεν είναι μόνο η παρουσίαση της νέας φανέλας. Είναι και οι συνεχόμενες κοκορομαχίες Ευγενίου-Τομ Παπαδόπουλου. Αλλά…

Ενός κακού μύρια έπονται. Η ίδια η οικογένεια του Ηρακλή ευθύνεται. Με την έννοια ότι έχει επιτρέψει τα τελευταία χρόνια να πάρουν τα κλειδιά αυτού του συλλόγου σε ανθρώπους που δεν αντιλήφθηκαν ή δεν έδιναν δεκάρα ποτέ για την ιστορία αυτού του σωματείου. Όταν η ίδια η οικογένεια του Ηρακλή δεν αντιδρούσε όταν κάποιοι έμπαιναν με τα ούζι στα αποδυτήρια  και απαιτούσαν  από προπονητή και παίκτες να χάνουν 0-2 στο ημίχρονο, διαφορετικά δεν θα πληρωθούν. Όταν επιτρέπουν σε κάτι τύπους σαν τον Παπαθανασάκη να πουλάει φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και ο Ηρακλής να καταλήγει στην ερασιτεχνική κατηγορία, τότε η κατηφόρα πολύ  δύσκολα θα γίνει ανηφόρα.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο«Τα ψέματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν μπορούν να κρύψουν ακρίβεια και αισχροκέρδεια»
Επόμενο άρθροΜπάιντεν: «Δεν αστειεύεται» ο Πούτιν όταν απειλεί με πυρηνικά όπλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ