Θεσσαλονίκη: Ο Ζέρβας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία

«Όπως λοιπόν σας κάλεσα το 2019 να μετατρέψουμε το “γιατί όχι στη Θεσσαλονίκη” σε ένα “Ναι στη Θεσσαλονίκη”, σας καλώ από εδώ, σήμερα να πούμε ξανά ένα μεγάλο “ναι” για μια πόλη σύγχρονη, για τις γενιές που ζούνε σήμερα και ονειρεύονται, αλλά κυρίως για τις γενιές που ακολουθούν».

Με τη φράση αυτή, ο κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή του να διεκδικήσει μία ακόμη θητεία στον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Σε μία ανοιχτή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο κ. Ζέρβας έκανε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησής του στα τρία χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου, ενώ δεσμεύτηκε για οκτώ «εμβληματικά», όπως τα χαρακτήρισε έργα, τα οποία υπογράμμισε πως θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης.

Κατά τον απολογισμό του, ο κ. Ζέρβας σημείωσε μεταξύ άλλων πως η πόλη πλέον είναι πιο καθαρή, έχει προχωρήσει η τοποθέτηση των υπόγειων κάδων και είναι πρώτη στην ανακύκλωση σε όλη την Ελλάδα. Πρόσθεσε πως έχουν αυξηθεί οι χώροι πρασίνου, αλλά και η ποιοτική απόδοση χώρων. Συμπλήρωσε πως αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη μεγάλα έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης τονίζοντας πως δεν υπάρχει γειτονιά χωρίς εργοτάξιο.

Πήγη: thestival.gr


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΟ σιδηρόδρομος από «ασθενή» μετατρέπεται σε πρωταγωνιστή!
Επόμενο άρθροTo Kapani Project επιστρέφει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ