Κ. Γκιουλέκας: Η Ελλάδα προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο, προκειμένου να κατοχυρώσει την ειρήνη

«Η Ελλάδα προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο, προκειμένου να κατοχυρώσει την ειρήνη», υπογράμμισε ο Κώστας Γκιουλέκας, πρόεδρος της επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Όπως επεσήμανε, είχαν ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης για τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν «οι προκλήσεις της Τουρκίας και η ευθεία απειλή την οποία εξαπολύει το τελευταίο διάστημα σε βάρος της χώρας μας».

«Σε κάθε φόρουμ αναφέρουμε και καταγγέλλουμε την Τουρκία γι’ αυτήν την παράνομη και παραβατική συμπεριφορά της», ανέφερε.

«Η Ελλάδα συνεχίζει με γνώμονα το διεθνές δίκαιο να εργάζεται για την ειρήνη, αλλά από την άλλη πλευρά νομίζω ότι αυτό είναι και η εθνική μας γραμμή -το λέω γιατί πιστεύω ότι σ’ αυτό όλοι, παρατάξεις, κόμματα συγκλίνουμε- η Ελλάδα προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο, προκειμένου να κατοχυρώσει την ειρήνη», κατέληξε.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΕγκαινιάστηκε απόψε η 29η διοργάνωση από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργο Γεωργαντά
Επόμενο άρθροJazz Chronicles – Η σειρά συναυλιών του ΚΠΙΣΝ επιστρέφει στον Φάρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ