Θλάση πρώτου βαθμού ο Τζέιλεν Ράιλι στον ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Τζέιλεν Ράιλι θα επιστρέψει αύριο σε διαδικασία προπονήσεων-μετά από τριήμερο ρεπό- ο ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία για τις ενοχλήσεις που αποκόμισε στο τελευταίο, εκτός έδρας, ευρωπαϊκό παιχνίδι του «Δικεφάλου» με τη Μάλαγα (2/11) – εξαιτίας των οποίων δε χρησιμοποιήθηκε στο ματς που ακολούθησε για την Basket League, στη Ρόδο, κόντρα στον Κολοσσό (5/11)- το αποτέλεσμα της οποίας φανέρωσε θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο στο αριστερό του πόδι.

Ο Ράιλι άρχισε ήδη ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου από τον χειρουργό ορθοπεδικό των «ασπρόμαυρων», Ιωσήφ Γαβριηλίδη, την Παρασκευή (11/11).

Απόντες από την αυριανή παρουσία του ΠΑΟΚ στο γήπεδο θα είναι, ακόμη, οι διεθνείς Γιάνικ Φράνκε, Χρήστος Σαλούστρος, όπως επίσης και ο τραυματίας, Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι. Ο τελευταίος βρίσκεται σε διαδικασίας αναμονής για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, μετά το κάταγμα εξάρθρημα αριστερής ποδοκνημικής που υπέστη στην αναμέτρηση απέναντι στη Μάλαγα.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΑπειλεί ο Ακάρ: Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε τους S-400 οπουδήποτε
Επόμενο άρθροΠρωταθλητής χειμώνα ο Παναθηναϊκός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ