Οι νέες ταινίες που προβάλλονται στις αίθουσες

Πρωτότυπες ιστορίες και συναντήσεις με αγαπημένους ήρωες επιφυλάσσουν στους θεατές οι νέες ταινίες που προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες.


Black Panther: Wakanda Forever του Ράιαν Κούγκλερ

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά Τ’ Τσάλα, η Βασίλισσα Ραμόντα, η Σούρι, ο Μ’Μπάκου, η Οκόγιε και οι Ντόρα Μιλάγιε πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Γουακάντα προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της Γουόρ Ντογκ Νάκια και του Εβερετ Ρος, να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα.

Επιστροφή στη Γουακάντα. Χωρίς τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν, αλλά με μια ταινία αφιερωμένη σε αυτόν.


Όσα Φέρνει η Ζωή (To Leslie) του Μάικλ Μόρις

Η Λέσλι, μια Τεξανή μητέρα που παλεύει να προσφέρει στον γιο της τα απαραίτητα, κερδίζει το λαχείο και μια ευκαιρία για καλή ζωή κάνει τη εμφάνισή της. Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα, τα χρήματα έχουν τελειώσει και η Λέσλι έχει ξεμείνει να παλεύει με τον εθισμό της στο ποτό στην προσπάθεια της να αποφύγει τον πόνο που άφησε πίσω της. Με την γοητεία της να εξαντλείται και δίχως να έχει πού να πάει, η Λέσλι έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεων της, αναζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία για εκείνη και τον γιο της.

Μια Τεξανή μητέρα προσπαθεί να κάνει το σωστό στην ταινία του Μάικλ Μόρις με την Αντρεα Ράιζμπορο.


Φυγή (Flee) του Γιόνας Πόερ Ράσμουσεν

H ταινία είναι η αληθινή ιστορία εξόδου του Amin Nawabi (το όνομα δεν είναι αληθινό, η ιστορία όμως είναι) από το Αφγανιστάν σε μικρή ηλικία, για ένα ομηρικό ταξίδι προς την ελευθερία. Ο Amin τώρα είναι 36 ετών, κάτοικος της Δανίας, ακαδημαϊκός κι έτοιμος να παντρευτεί τον επί χρόνια σύντροφο του…

Έρχεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά μετά από χρόνια με το γεμάτο πόνο παρελθόν του και εκμυστηρεύτεται την ιστορία του. Μια ιστορία που έχει ομοιότητες με πολλών προσφύγων που κατάφεραν να αποκτήσουν μια καινούργια ζωή, αλλά που κουβαλούν πάντα μαζί τους το τραύμα.

Ένα συγκλονιστικό, αριστοτεχνικό, υπέροχο ντοκιμαντέρ. υποψήφιο για 3 Βραβεία Οσκαρ (Διεθνούς Ταινίας, Ντοκιμαντέρ & Αnimation) και για το βραβείο κοινού LUX.


ΣαμΣαμ (SamSam) του Τανγκί ντε Κερμέλ

Ο ΣαμΣαμ φαίνεται να έχει όλα όσα ονειρεύεται ένας κοσμικός ήρωας: ηρωικούς γονείς, κάμποσους υπερ-φίλους και τον δικό του ιπτάμενο δίσκο για να εξερευνήσει το διάστημα… Αλλά το μόνο που του απομένει είναι πραγματικές υπερδυνάμεις! Όταν η Μέγκα, η νέα κουλ συμμαθήτρια του, ισχυρισθεί ότι μπορεί να του μάθει υπερδυνάμεις, ο ΣαμΣαμ βλέπει στο μυστήριο κορίτσι την ευκαιρία να ανακαλύψει επιτέλους τις υπεράνθρωπες δυνάμεις του. Μαζί θα ξεκινήσουν μια κοσμική περιπέτεια όπου θα μάθουν πως η φιλία και το κουράγιο ίσως να είναι οι καλύτερες υπερδυνάμεις που θα μπορούσε να έχει.

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, βασισμένη στη ομότιτλη τηλεοπτική σειρά βελγικής παραγωγής. Η ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο«Νέοι και Ευρώπη: Μια αμφίδρομη σχέση» 4ου Φόρουμ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα
Επόμενο άρθροΗ Ευρώπη κινδυνεύει να μείνει χωρίς φυσικό αέριο το 2023

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ