Οι νέες ταινίες που προβάλλονται στις αίθουσες

Στίβεν Σπίλμπεργκ, Λούκα Γκουαντανίνο. Γκιγιέρμο ντελ Τόρο είναι τα μεγάλα ονόματα σκηνοθετών, οι νέες ταινίες των οποίων προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες.


The Fabelmans του Στίβεν Σπίλμπεργκ

 

H ιστορία ενηλικίωσης ενός νεαρού αγοριού που ανακαλύπτει ένα καταστροφικό οικογενειακό μυστικό. Μέσα από το σινεμά θα προσπαθήσει να γιατρέψει το τραύμα.

Η αυτοβιογραφική ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ με τους Μισέλ Γουίλιαμς και Πολ Ντάνο.


Bones and All του Λούκα Γκουαντανίνο

 

H Μάρεν, μία νεαρή γυναίκα που μαθαίνει πως να επιβιώνει στο περιθώριο της κοινωνίας, και o Λι, ένας ακραίοw και στερημένος τυχοδιώκτης συναντιούνται και ενώνονται σε μια οδύσσεια χιλιομέτρων που τους οδηγεί στις περιφερειακές διαδρομές, στα κρυφά περάσματα και στις παγίδες της Αμερικής του Ρόναλντ Ρίγκαν. Ομως, παρά το γεγονός ότι καταβάλλουν τις καλύτερες προσπάθειές τους, όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στο τρομακτικό παρελθόν τους και σε μια τελική στάση που θα καθορίσει αν η αγάπη τους μπορεί να επιβιώσει από την διαφορετικότητά τους.

Το αντισυμβατικό love story του Λούκα Γκουαντανίνο με τον Τίμοθι Σαλαμέ και την Τέιλορ Ράσελ.


Guillermo del Toro’s Pinocchio των Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, Μαρκ Γκούσταφσον

 

Η ιστορία μιας ξύλινης μαριονέτας που ζωντανεύει και γίνεται ένα αληθινό αγόρι στην φασιστική Ιταλία του 1930.

O Πινόκιο κατά τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, στις αίθουσες λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στο Netflix.


Παράξενος Κόσμος (Strange World) του Ντον Χολ

 

Τρεις γενιές της θρυλικής οικογένειας εξερευνητών Κλέιντ βρίσκονται σε μια αχαρτογράφητη και επικίνδυνη περιοχή, όπου παραμονεύουν μυθικά πλάσματα. Οι διαφορές τους μπορεί να υπονομεύσουν την, αναμφίβολα, πιο κρίσιμη αποστολή τους.

H νέα περιπέτεια κινουμένων σχεδίων της Disney είναι μια μεγάλη… περιπέτεια. Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροTo Ιόνιο Πανεπιστήμιο “ζωντανεύει” την γευσιγνωσία με χρήση επαυξημένης πραγματικότητας
Επόμενο άρθροΘρίλερ με τις πτήσεις της Emirates στο Ελ.Βενιζέλος- Η τρομοκρατική απειλή, οι έρευνες και η λήξη του συναγερμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ