Βράβευση του Γιώργου Καρατάσιου από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας

Τον πρ. Διευθυντή Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργο Καρατάσιο βράβευσε με τιμητική πλακέτα η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από την Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Πιερίας κα Νόπη Τριανταφυλλίδου, κατά την διάρκεια της σημαντικής ενημερωτικής – επιμορφωτικής ημερίδας που είχε ως θέμα «Ψυχοκοινωνική ενδυνάμωση της σχολικής κοινότητας στην εποχή της πανδημίας».
Την ημερίδα συντόνιζαν ο κ. Καρατάσιος μαζί με τον εκπαιδευτικό κ. Ναούμ Ευαγγελόπουλο, και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΕΚΑΒΗ στην Κατερίνη.

Στο πλαίσιο της ημερίδας μίλησαν ο παιδοψυχίατρος Βάιος Νταφούλης, ο Υποστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ Γεώργιος Παπαπροδρόμου, ο Οργανωτικός Σ.Ε.Ε. 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Π.Δ.Ε. Κ. Μακεδονίας Νίκος  Γραίκος, η Ισαία Λαζαρίαδου Σ.Ε.Ε. 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Π.Δ.Ε. Κ. Μακεδονίας, ο Αγοραστός Δημήτριος Ψυχολόγος ΠΕ 23 ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Πιερίας, η Πηνελόπη Ρομποτή Ψυχίατρος παιδων-εφήβων, MSc Διευθύντρια ΕΣΥ Κέντρο Ψυχικής Υγείας Κατερίνης, η Νότα  Βούρα Κλινική Ψυχολόγος, MSc Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Παιδοψυχιατρικής, και η Σοφία  Σαββίνίδου, Ψυχοπαιδαγωγός, επιστημονικά υπεύθυνη κέντρου Πρόληψης Ν. Πιερίας «ΑΤΡΑΚΤΟΣ».

Χαιρετισμούς  απεύθυναν οι εκπρόσωποι του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνα και του Δημάρχου Κατερίνης   η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Υγείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρο Κόπτσης  , ο Αναπλ. Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Θωμάς  Μπαχαράκης, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Παρθένα Τριανταφυλλίδου και η Αντιπρόεδρος Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Δ.Ε. Δήμου Κατερίνης Σημέλα Ελευθεριάδου.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Βαρτζόπουλος, Βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης “Θα αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά και αποτελεσματικά οποιαδήποτε παραβίαση της κυριαρχίας της χώρας”
Επόμενο άρθροΟ αμερικανικός FDA έδωσε έγκριση για το πρώτο φάρμακο που μπορεί να καθυστερήσει την εμφάνιση σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ