Παναγιώτης Δουδωνής «H κυβέρνηση έχει ευθύνη γιατί ο Κασιδιάρης έκανε πολίτικη εκστρατεία τρία χρόνια από τη φυλακή»

Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής παρουσίας του στην εκπομπή «Σήμερα» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο (Τ/Σ ΣΚΑΪ), ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής, σημείωσε ως προς την χρονική συγκυρία νομοθέτησης της τροπολογίας – μπλόκο σε εγκληματικές οργανώσεις που ενδύονται τον μανδύα πολιτικού κόμματος: “Υπάρχει ένα σοβαρότατο ζήτημα σε σχέση με το χρόνο: Τρία χρόνια ο Κασιδιάρης αφέθηκε να κάνει πολιτική εκστρατεία μέσα από τη φυλακή. Υπάρχουν σαφέστατες ευθύνες της Κυβέρνησης γιατί ήρθε η τροπολογία τώρα και όχι νωρίτερα».

Ο κ. Δουδωνής επισήμανε ότι αρχική τροπολογία που διέρρευσε στα ΜΜΕ είχε σημαντικά προβλήματα και υπογράμμισε ότι με την παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, «η τροπολογία περιορίστηκε μόνο στις περιπτώσεις που έχουμε καταδίκη για εγκληματική ή τρομοκρατική οργάνωση, τέθηκαν οι δικονομικές εγγυήσεις και ζητήσαμε τη γνωμοδότηση της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής. Αυτό καταδεικνύει ότι εμείς δεν λειτουργούμε μικροκομματικά και καλούμε άπαντες να μην το βλέπουν έτσι, καθώς έχει να κάνει με την άμυνα της Δημοκρατίας μας».

«Τι θα πουν τα παιδιά που μας βλέπουν, οι νέοι που είναι στο εξωτερικό; Ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί το πολιτικό σύστημα στην άμυνα της Δημοκρατίας;» κατέληξε ο κ. Δουδωνής.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΨηφίστηκε η τροπολογία για τη συμμετοχή των κομμάτων στις εκλογές
Επόμενο άρθροΤο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΠΑΚ συμμετέχει σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την υιοθέτηση εργαλείων ανίχνευσης της κακοποίησης των ηλικιωμένων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ