Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με Μελόνι και Κόστα για την οικονομική διακυβέρνηση

Με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σήμερα Παρασκευή το πρωί, θα γίνει κοινή συνάντηση με τους πρωθυπουργούς της Ιταλίας Giorgia Meloni και της Πορτογαλίας Antonio Costa.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι στόχος είναι να υπάρξει συντονισμός και συζήτηση για τους κανόνες οικονομικής διακυβέρνησης, ενόψει της συνόδου του Eurosummit.

Σημειώνεται, ότι ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι αυτή είναι μια συζήτηση που πρέπει να εξελιχθεί και στο επίπεδο των ηγετών (και όχι μόνο Eurogroup), να βασίζεται σε πραγματικά στοιχεία και όχι σε στερεότυπα του παρελθόντος και να ολοκληρωθεί σύντομα.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠ. Τσαπανίδου: «Θα ψηφίσει η ΝΔ την τροπολογία για να δηλώνονται στο πόθεν έσχες και οι ρυθμίσεις των δανείων ή φοβάται και άλλους Παπαθανάσηδες;»
Επόμενο άρθροΓ. Οικονόμου: Εκείνος που έχει στο πλευρό του δύο αμετάκλητα καταδικασμένους υπουργούς, να σταματήσει να προκαλεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ