ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να δημοσιεύσει τον διακανονισμό που έσβησε 2 εκατ. χρέη με μόλις 50.000 ο κ. Παπαθανάσης

«Να δώσει στη δημοσιότητα τον διακανονισμό με τον οποίο ‘καθάρισε’ με μόλις 50.000 χιλιάδες ευρώ για 2 εκατ. χρέος, αντί να απειλεί με προσφυγή στην Δικαιοσύνη», ζητά από τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Την ώρα που χιλιάδες δανειολήπτες ζουν μια περιπέτεια με τα επιτόκια των δανείων τους συνεχώς να αυξάνονται και να απειλείται ακόμα και η πρώτη κατοικία τους, απαιτείται απόλυτη διαφάνεια. Η ΝΔ χρωστάει 400 εκατ. ευρώ. Το υπουργικό συμβούλιο χρωστάει 12 εκ. ευρώ. Έχουν κάνει ρυθμίσεις και τι είδους ρυθμίσεις; Αυτές που κάνουν όλοι οι πολίτες ή ‘ρυθμίσεις Παπαθανάση’»;

Γενικεύοντας ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει: «Σήμερα αποδεικνύεται γιατί τον περασμένο Ιούνιο η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέρριψε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να δηλώνεται στο πόθεν έσχες όχι μόνο το ύψος των δανείων αλλά και οι ρυθμίσεις τους. Πόσοι ακόμη «Παπαθανάσηδες» υπάρχουν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και ήθελαν να τους κρύψουν;».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ πολιτική αλλαγή θα έρθει και στη στηριχτεί σε μία κοινωνική συμφωνία
Επόμενο άρθροΔημιουργία αντένας του Elevate Greece στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ