Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 χάντμπολ των γυναικών

Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που πήρε σήμερα (29/3) το δεύτερο «εισιτήριο» για τους τελικούς των πλέι οφ στην Α1 χάντμπολ των γυναικών. Ο -τυπικά γηπεδούχος- «Δικέφαλος του βορρά» νίκησε στο κλειστό της Μίκρας τον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 21-18, στον 3ο και τελευταίο αγώνα της σειράς για τους ημιτελικούς των πλέι οφ, και έφτασε τις δύο νίκες που απαιτούνταν για την πρόκριση στους τελικούς.

Εκεί η ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη θα επιδιώξει να υπερασπιστεί τον τίτλο της κόντρα στη Νέα Ιωνία, με το αθηναϊκό συγκρότημα να έχει το πλεονέκτημα έδρας, καθώς είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Υπενθυμίζεται ότι ΟΦΝΙ και ΠΑΟΚ «διασταύρωσαν τα ξίφη τους» και στον τελικό του Κυπέλλου, όπου η Νέα Ιωνία κατέκτησε το τρόπαιο.

Οι τελικοί των πλέι οφ αρχίζουν μετά το Πάσχα, με την πρώτη αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για τις 22 ή 23 Απριλίου, καθώς το αμέσως επόμενο διάστημα η Α1 γυναικών διακόπτεται, λόγω των αγώνων της εθνικής με τη Γερμανία για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023 (στις 9 και 12 Απριλίου).


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠαρέμβαση εισαγγελέα για ξυλοδαρμό και bullying ανήλικης από μαθήτριες
Επόμενο άρθροΕνδεχόμενη επίσκεψη Πούτιν στην Τουρκία προανήγγειλε ο Ερντογάν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ